Symbian^3 Telefonları 4G Destekler mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
öncelikle konu baslıgındaki haber 2010 yılının haberi ve o zamanlarda lte ile 4g nin ne oldugu bile belli degildi zaten haberde debu konuda hiç bir acıklama yokama genel itibarıyla 4g lte olarak kullanılınca herkes aynı şey zannediyor ama öyle degil işte birkere lte nin verdigi hızı kullanabilmek için cihazımızda en azından 100mbps lik bir modem bulunması gerekir.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Operatör Menüsüne girdiğimiz zamn tek 3g ve Gsm tek yazıyor 4g olması için güncelleme olabilir mi?

4g güncellemesı gelırse neden olmasın ama daha erken bunun için 3gyı bıle tam kullanamıyoruz:(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

4g güncellemesı gelırse neden olmasın ama daha erken bunun için 3gyı bıle tam kullanamıyoruz:(
iphone 4s ios5.1 güncellemesiyle 4g ye geçti muhtemelen s^3lere gelmez çünkü 3g de bile sarz 2g ye göre yarı yarıya farkederken 4g de neler olur tahmin edemiyorum

klongs

klongs

Üye
4g yede li-on bataryayla girersek aku baglatmak gerekecek telefona :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

iphone 4s ios5.1 güncellemesiyle 4g ye geçti muhtemelen s^3lere gelmez çünkü 3g de bile sarz 2g ye göre yarı yarıya farkederken 4g de neler olur tahmin edemiyorum

zaten 4g gelene kadar tellerı değişiriz büyük ihtimalle!

---------- Eklendi @ 22:38:00 ---------- Yazıldı @ 22:36:54 ----------

4g yede li-on bataryayla girersek aku baglatmak gerekecek telefona :D

aynen sırtımızda akü taşırız.

KxTR79

KxTR79

Üye
bence gelsede fazla bişey olmaz ıphone yada androidler gibi 1 günde yarım ünde falan şarj ederiz.ya o menüde 4g eklemek için güncellemeye gerek yok operatör servisin öle bişey desteklediğinde ayarını gönderirse orda çıkar.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hayır güncelleme gereklı

asigsasi

asigsasi

Üye
o zaman internet paketleri su gibi gider

mert41994

mert41994

Üye
3G bile bence yeterli hız veriyor 4g gereksiz en azından bir kaç sene için

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
zaten şu an için 4g ye gerek yok turkcell in 3g altyapısı abd deki 4g den daha yüksek hızlara imkan veriyor yanılmıyorsam 83mbps hıza kadar destekliyor o yüzden nokialarda çıkan 3.5g de speedtestte 25mbps hız ölçülebiliyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
zaten şu an için 4g ye gerek yok turkcell in 3g altyapısı abd deki 4g den daha yüksek hızlara imkan veriyor yanılmıyorsam 83mbps hıza kadar destekliyor o yüzden nokialarda çıkan 3.5g de speedtestte 25mbps hız ölçülebiliyor

abi iyi güzel de İstanbul un orta yerinde Türkcell in 3G si çekmiyo =/

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
4 çeker ya

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla 3G çekmiyo abi Türkcell e şikayet bildirimi yaptım ama bişey çıkcanı sanmıyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben hiç öyle bir sorun yasamadım ama belli yerler olabilir sinyali engelleyen zaten heryerden çekse radyasyondan beynimiz buharlaşır ama şunu söylüyeyim ben trabzonun yaylalarında bile 3g baglanıyorum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla İstanbul da yeşilpınarda oturuyorum abi bizim mahallede çekmiyor :(

pRime.

pRime.

Üye
o köprünün altından çok sular geçti.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme ile 4G operatör menüsüne gelir bence.

SilentOne

SilentOne

Üye
gelir

Dumbledore

Dumbledore

Üye
O değilde bu 3g ile 3.5g arasındaki fark nedir ?

MrExpert

MrExpert

Üye
4g yaklaşık 2 yıl sonra kullanıma başlanıcak ama 2 yıl sonra bu cihazları kullanlar baya azalır...:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt