Symbian 3 .swf İstek Bölümü!

Sponsorlu Bağlantılar

hidayet02

hidayet02

Üye
Benim Bilgisayarım Yok Ama Bende Swf Dosyalarını Çoğu Sitede İndirebiliyorum Cep Telefonumla...

besim.farhan

besim.farhan

Üye
adamın sırrını öğrenmek yerine iste yapsın? O da bunla ünlü etti kendini. Oğrenmeye çalışmanı tavsiye ederim

- - - Eklendi - - -

çalısıyor yalnız 10dk arayla indirebilirsin

ne alakası var sırla? Burası forum sitesi meşhur olma yeri değil ki? Meşhur olmak için kişisel site açabilir. Balık verme balık tutmayı öğret bu daha mantıklı ve güzel.

- - - Eklendi - - -

ayrıca benim bilgisayarımda 50'den fazla swf oyun var ben bu arkadaşın o oyunları telefona uyarlayabildigini sanıyordum. Eğer öyle ise anlatsın. Yoksa ben zaten mozilla ile indiriyorum zaten..

byjxsura

Üye
ne alakası var sırla? Burası forum sitesi meşhur olma yeri değil ki? Meşhur olmak için kişisel site açabilir. Balık verme balık tutmayı öğret bu daha mantıklı ve güzel.

- - - Eklendi - - -

ayrıca benim bilgisayarımda 50'den fazla swf oyun var ben bu arkadaşın o oyunları telefona uyarlayabildigini sanıyordum. Eğer öyle ise anlatsın. Yoksa ben zaten mozilla ile indiriyorum zaten..

ünlü etti derken ben sevdirdi kendini anlamında soyledim kardes sanırım uyarlama falan yok.

NonaZayi

NonaZayi

Üye
bu oyunların bilgisayarına indirme kısmı şöyle oluyor;
1)Mozilla Firefox'dan herhangi bir oyun sitesine girin ve istediğiniz oyunu açın.
2)Oyun açıkken sayfada boş bir yere sağ tıklayın "sayfa bilgilerini görüntüle" yi seçin.
3)sonra açılan pencerede yukardan "ortam" ı seçin.
4)çıkan yerde birsürü şeyler var. yanlarında nesne , gömülü gibi şeyler yazıyor. 2 tanesinde gömülü yazar. gömülü yazanlardan uzantısı swf olanı seçin ve alttan "farklı kaydet" yapın.
5)oyunu bilgisayarda oynamak istersenız swf açıcı program gerekir. telefonda oynamak için direkt atınca sanırım çalışıyor. symbian swf uzantılı dosyaları açabiliyor ama ekran boyyutları uyuşurmu bilmiyorum bi deneyin.

işlem bu kadar kolay. uzun gelebilir ama alışınca çok kolay oluyor.
NOT: sadece mause ile oynanan oyunları telefonda oynayabilirsiniz.
anlatım benimdir hadi kolay gelsin :D

hidayet02

hidayet02

Üye
Arkadaşlar Çoğu Swf Flash Sitelerinde Kendi Sitemizde Yayınlamamız İçin Ayrıca Kod Veriyor. (Bazı Sitelerde Yok)

Bu Kodu Alıp Not Defteri Veya Benzer Bir Uygulamaya Yapıştırıyoruz. Ardından Kodun İçindeki Sonu .swf İle Biten Adresl Kopyalayıp Tarayıcımızın Adres Çubuğuna Yapıştırıyoruz...
Vee Oyun Telefona Direk İniyor...
Artık Tek Yaomanız Oyunu Oynamak:)

Buda Cepten Oyunu İndirmenin Kolay Yolu:)

zaten Bilen Biliyor Benim Bilgisayarım Yok. Tüm İşlerimi E-6 Telefonumla Yapıyorum...

İyi Forumlar...

nadir_89

nadir_89

Üye
İdm ile video indirir gibi insirebilirsiniz oyunları...
Ben oyunlarda düzenleme yapabilirim ama pek sevmediğim bir is forumdada konum vardı tangram oyununu düzenlemiştim
Dediğim gibi bu ısı sevmediğimden oyunlarımı sıfırdan yazıyorum

Sonuc olarak mouse ile oynanan oyunları idm ile indirip direk oynayın
Bı tavsiye daha fizik motoru kullanılan oyunların cogu telefonda kasar çünkü 60 fps kullanılıyor onlarda
Telefonda en uygun fps 24

OG_Ömer

OG_Ömer

Üye
Kardeş bunları telefona nasıl yüklicez

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Arkadaşlar Çoğu Swf Flash Sitelerinde Kendi Sitemizde Yayınlamamız İçin Ayrıca Kod Veriyor. (Bazı Sitelerde Yok)

Bu Kodu Alıp Not Defteri Veya Benzer Bir Uygulamaya Yapıştırıyoruz. Ardından Kodun İçindeki Sonu .swf İle Biten Adresl Kopyalayıp Tarayıcımızın Adres Çubuğuna Yapıştırıyoruz...
Vee Oyun Telefona Direk İniyor...
Artık Tek Yaomanız Oyunu Oynamak:)

Buda Cepten Oyunu İndirmenin Kolay Yolu:)

zaten Bilen Biliyor Benim Bilgisayarım Yok. Tüm İşlerimi E-6 Telefonumla Yapıyorum...

İyi Forumlar...
amabu hangi sitelerde var

Üst Alt