Symbian 3 .swf İstek Bölümü!

Sponsorlu Bağlantılar

gazogen

Üye
tamam doğukan canın sağolsun bi strateji oyunu yaparmısın swf yaparsan sevinirim

• Beğen
Tepkiler: doquqan2 ve aşian27

muhammed3450

Üye
[h=1]Akıllı Salyangoz 2 bu güzel mause la oynanıyor bide bu Zorlu Kaçış[/h]

• Beğen
Tepkiler: doquqan2 ve aşian27
aşian27

aşian27

Üye
Öncelikle teşekkür ediyorum oyunlar için.
Belki telefonun oyunu kaldırmama sebebi RAM'dir?512 Mb RAM'li bir telefonda denenmeli, belki onlar kaldırır?

• Beğen
Tepkiler: doquqan2
polluxea♪

polluxea♪

Üye
begeni yapıp üst konu olmasına yardmcı olabilrz sonucta arkadasın paylastıgı arşiv cok farklı deger verilmeli bence

• Beğen
Tepkiler: doquqan2, aşian27 ve NonaZayi

muhammed3450

Üye
kardeşim benim sinirli sincabı koymadın :) bu oyunlarda süper bunuda yap (eski çağ adamı) (kurbağa ameliyatı)

• Beğen
Tepkiler: doquqan2, aşian27 ve NonaZayi
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Flash sitelerde tüm oyunlar swf uzantısında zaten. Alma yöntemini söylemeyeyim madem :)

• Beğen
Tepkiler: doquqan2 ve NonaZayi
NonaZayi

NonaZayi

Üye
şöyle strateji ve defans oyunları dolu bir paket gelsede bizde burda coşsak :D ben elimden geldiğince beğenmeye çalışıyorum hatta senin tüm yorumları beğeniyorum gerçekten güzel bir iş yapıyorsun.

- - - Eklendi - - -

Flash sitelerde tüm oyunlar swf uzantısında zaten. Alma yöntemini söylemeyeyim madem :)

biz indirme yöntemini bulup indirsek direk tele atsak oyunların boyu falan tutarmı?

- - - Eklendi - - -

boydan kasıt yani hafıza olarak değil ekrandan taşarmı anlamında =)

• Beğen

gazogen

Üye
doğukan rica etsem söyliversene nasıl yapılıyor oyunlar swf ye dönüştürülüp telefonda nasıl oynanılıyor

• Beğen
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
kraloyunda zor penaltı vardı, bide süper kaleci

• Beğen

gazogen

Üye
anlatsan iyi olurdu ama neyse bi oyun var adam dövmece adama vurunca abi 5 lira versene yaa filan diyo halledersen sevinirim

- - - Eklendi - - -

anlatsan iyi olurdu ama neyse bi oyun var adam dövmece adama vurunca abi bi 5 lira versene falan diyor halledersen sevinirim

• Beğen

byjxsura

Üye
stratejik oyunlar yap hocam..

• Beğen

byjxsura

Üye
eline sağlık.. Dostum birde 50 lik arşıvdekileri tek tek koyma şansın varmı kotalıyımda..

• Beğen

byjxsura

Üye
pekala arşivi 10 mb 10 mb olarak parçalayabilirmisin

• Beğen
aşian27

aşian27

Üye
Şut çekme oyunu var.Link: h ttp://www.oyunoyna.web.tr/oyun.php?oyna=293

Roket Bombacı isimli oyun var.Link: h ttp://www.oyunoyna.web.tr/oyun.php?oyna=1504

Burada beyblade atıyoruz ve diğer beybladeleri vuruyoruz.Link: h ttp://www.oyunana.com/gercek-beyblade-oyna.html

Bu oyun biraz basit ama güzel sayılır.Ekrana basılı tuttukça rokat hızlanarak yükseliyor.Link: h ttp://www.oyunana.com/roket-firlatma-oyna.html

Bu oyunda Johnny Bravo'ya yiyecek fırlatıyoruz, eğer vuramazsanız o size yiyecek atıyor :) Link: h ttp://www.oyunana.com/yiyecek-firlat-oyna.html

Umarım hepsi çalışır :)

• Beğen

byjxsura

Üye
dostum varmısın yok musun, kim 500mılyar isterde yapabilirmisin çok memmun olurum.. Cok tesekkur simdiden kolay gelsin

- - - Eklendi - - -

www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/eglenceli-ve-kaliteli-flash-oyun-paketi-654351.html#post4792605 bu linktekinide parcalarsan super olur:D bulduk ustayı isteyelim ozur dılıyorum.

• Beğen

byjxsura

Üye
tamamdır..kolay gelsin sağol tekrar. Haa birde seri li bir oyun vardı 3 karakter siyah cöp adamlar silahla odaları gezerek gorev yapıyordu oyun firması pyrazone adı neydi yaa

• Beğen

byjxsura

Üye
çok sağol arkadaşım. Heh buldum o oyunu vuran 1 den vuran 5 e kadar koyarsan sevinirim başka bisey istemem zaten daha ustad :D

• Beğen
atakan25

atakan25

Üye
kardeş buz arabası ve kraloyundaki spiderman 1i tek olarak paylaşırmısın bi zahmet

• Beğen
atakan25

atakan25

Üye
teşekkürler adamsın :D

• Beğen

byjxsura

Üye
akşam oldu ustad nerde kaldın?

• Beğen