Symbian^3 Rin by Akbaruz ''symbian^3 hacked yazısı yok - ind190 icon''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben rar dosyasını Xplore ile açmıştım ve sorun vermişti. Rar dosyasını Free Unrar programıyla extract yapınca düzeldi. Sanırım Xplore tam çıkaramıyor rar dosyalarını.

kesinlikle xplore bazı rar dosyalarında sis dosyasını bozuyor.. Pc den yada winrar programları ile çıkarmak lazım.:oke:

tdman

Üye
teşekkürler güzel temaymış yalnız sertifika hatası vardı, kendim sertifikalayıp yükleyebildim.
imzalanmışını isteyen olursa

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
tarihi geriye alırsan bazen sertifika sorununu aşarsınız

----------Eklendi @ 23:20:18 ---------- Yazıldı @ 23:19:23 ----------

ve temalara asla kısa tarih koymuyorum sertifikalarım 20 senelik gençler:D

----------Eklendi @ 23:22:55 ---------- Yazıldı @ 23:20:18 ----------

cer car ben mehmet sertifika yaparken ilk açtığım dosyaya ekliyorum ve temalarımda asla sertifika sorunları yok 20 senelik neden temaları yapanlar az zaman dilimi verirler sanki super tema yapıyorlar bence değil :D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
hayır 5230 da tarıhı geri almam ragmen olmadı temayı yukleyemedim

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
hello carbide senin veya 5th ed için varmı? ben N73 hackladım inanın hiç sorun yok en iyi yontem hack trk vs hikaye

CoDeYs

CoDeYs

Üye
var var olmasında oda sorun cıkarıyor sertıfıka hatası gibi :D

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
bakın bu sorunu iyi biliyorum tam az bişey kalınca neden yüklenmez diyeyim aynı tema dosyası telinizde var mı? format atılınca telefon hafızasına yüklenir bende N73 temalar görünmezdi silemezdim pcden suiteden silerdim ama tam olmazdı temp vs format atılınca yüklenirdi belki ama

CoDeYs

CoDeYs

Üye
yok bea onu bizde biliyoruz hem boşver konu muhabbete donmesin .diyorum kı hackleme için kullandıgımız program bile sertifika hatası yapıyor senın dedigin ayrı

safamart

safamart

Üye
çok saol süper oldu bu :oke:

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
mehmet ne demiştim bu temadada aynı hatalar gibi herkes hatasını kendinde aramalı :naughty:

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
fark burada mehmet bu tür temacılar temalarını nimetten sanırlar ben imza yani sertifikamı yüksek tutuyorum 20 senelik az mı? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt