Symbian^3 Rin by Akbaruz ''symbian^3 hacked yazısı yok - ind190 icon''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Symbian^3 Rin by Akbaruz ''symbian^3 hacked yazısı yok - ind190 icon''

Symbian^3 Rin by Akbaruz >buradaki< temanın symbian^3 hacked yazısı olmayan versiyonudur..
temada ınd 190 icon paketi kullanılmıştır.​

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: tdman, uur5206, hayta018 ve 5 diğerleri

s@hr@

s@hr@

Üye
Mehmet emeğine sağlık güzelmiş :good:

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

masumgenc

Üye
eeeeeeeeeee linki göremedim sanki..

CoDeYs

CoDeYs

Üye
tesekkurler abim yav tek derdim şu temayı telefonda olması sadece bunun icin fw attım okadar yanı fw geri gitsin umarım sorunsuz calişir deneyınce tekrar yorum yazcam emegine saglık saol abim :)

----------Eklendi @ 20:11:15 ---------- Yazıldı @ 19:57:20 ----------

:ağlarım: sertifika hatası malesef telefonum hacklı degil :)

m@cmilLan

m@cmilLan

Üye
abi emeğine sağlık süper olmuş :)

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tesekkurler abim yav tek derdim şu temayı telefonda olması sadece bunun icin fw attım okadar yanı fw geri gitsin umarım sorunsuz calişir deneyınce tekrar yorum yazcam emegine saglık saol abim :)

----------Eklendi @ 20:11:15 ---------- Yazıldı @ 19:57:20 ----------

:ağlarım: sertifika hatası malesef telefonum hacklı degil :)
unsigned olmaması lazım zekim ama tam bilemiyorum benim tel hackli olduğu için :hmmm
abi emeğine sağlık süper olmuş :)

güle güle kullan kardeşim ..:)

SilentOne

SilentOne

Üye
eline saqlık

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın..

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
teşekkürler :oke:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
olsun ya telı hackleyınce atarım artık :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
ya dogruda cer ve dosyalarını sildim yanlişlikla bugun fırsatını bulsam tekrar alcam opdada n ozman olur dıye düşünüyorum :)

paxal

Üye
Eline sağlık ama yüklemenin sonuna yaklaştığında yüklenemiyor diye bir uyarı çıkıyor. Hacked yazılı versiyonu sorunsuz yüklenmişti ama bu olmuyor. Tel hackli ayrıca

edit: sorun bendeymiş, şu anda kullaniyorum temayı. Teşekkürler.

m.milamur

Üye
Bendede aynı sorun var. yüklemenin sonuna yaklaştığında yüklenemiyor

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eline sağlık ama yüklemenin sonuna yaklaştığında yüklenemiyor diye bir uyarı çıkıyor. Hacked yazılı versiyonu sorunsuz yüklenmişti ama bu olmuyor. Tel hackli ayrıca

edit: sorun bendeymiş, şu anda kullaniyorum temayı. Teşekkürler.
iyi günlerde kullan..

kendi telefonuma yükledim arkadaşlar sorunsuz yüklendi ve kullanıyorum.. yüklenemiyor diyorsa sizin tlfndan kaynaklanıyordur .. daha önce yüklediğiniz tema yada programla çelişiyor demekki :hmmm telefona ve hafıza kartına format atınca sorun düzelir .. ama bi tane tema için değermi onu bilemem..:oke:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
yav calişiyor denemdim yanı teli hackledim oldu abi süper bişi yahu eline koluna saglık :alkis :heyo2:

arkadaslar telı hackleyın baska sekılde olmaz bunu belırteyım temada hıc bır problem yok telfonunuzda var :)

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

paxal

Üye

Ben rar dosyasını Xplore ile açmıştım ve sorun vermişti. Rar dosyasını Free Unrar programıyla extract yapınca düzeldi. Sanırım Xplore tam çıkaramıyor rar dosyalarını.

m.milamur

Üye
Ben rar dosyasını Xplore ile açmıştım ve sorun vermişti. Rar dosyasını Free Unrar programıyla extract yapınca düzeldi. Sanırım Xplore tam çıkaramıyor rar dosyalarını.

Eyvallah kardeşim dediğini yaptım çalıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt