kaptan tmm anlıyorum ben seni nokia symbianı terketmiş olabilir ama türkiyede okadar çok seven varki symbianı kullanımı basit apps leri kurmak basit yani herşey ama senin android cihazın o kadar basit değil hard format atsana bi o note 2 ye bak noluyor böyle şeyler yazp durma mutlaka birileri vardır ok
Sen yorumumu iyice okumadın galiba kardeşim???
İsterse şuan Türkiye 70 küsur milyon symbian kullansın Nokia buna bir son verdi destek finish oldu tükendi yani kimse de uğraşmıyor, daha önce bu konuyu bende açtım aynısı olcak,
+
Ben hayatımda android kullanmadım!
Bu konuyu bende açtığıma madem oyun istiyorsun android al dediler aynı tavsiyede bende bulundum yukardaki yorumumda
Bilgilerimde Nokia E7'den Note 2'ye geçecek şeklinde belirttim askerden sonra Androide geçicem zaten
Ne söylersek söyleyelim symbian'ın boğazına ipi geçirip sehpasına tekmeyi vurdular ve symbian'ı astılar olay burada biter nokia symbianı bitirdi, bunu heryerde bariz gördük, şuan Symbian bir cihazın ederi nedir en fazla acaba! Neyse uzatmanın lüzumu yok sonuç aynı!
-Oyun oynamak istiyorsanız Android/İOS işletim sistemli cihazlara yöneliniz, symbian için oyun java dışında çıkmamaktadır, diyerek konu kilitlenecektir
biliyorum yani