Symbian 3 işletim sisteminden android işletim sistemine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ege009

Üye
    Konu Sahibi
Symbian 3 işletim sisteminden android işletim sistemine
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi symbian işletim sistemi ölmek üzeredir. Bnm Nokia C7-00 var. İşlemci dışında memnunum. Arkadaşlar sizce Hangi Android cihazla takas edim ?

KayraBey

Üye
symbian ve android işlemci degil işletim sistemidir.telefon olarak sony xperia neo v öneririm

Tepkiler: Şehriyar ve ~N.A.W.Y~
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi symbian işlemci ölmek üzeredir. Bnm Nokia C7-00 var. İşlemci dışında memnunum. Arkadaşlar sizce Hangi Android cihazla takas edim ?

Bende de C6-01 Symbian vardı ve bugün gittim Android'e geçtim ve bunu yapmakla en iyi şeyi yaptım.Ben Galaxy w aldım ve gayette memnunum,sana önereceğim model de bu,ace sakın alma,hem 3G'si yok hem düşük model,galaxy w'de 1,4 ghz ve 3g'de var

Tepkiler: Dede

oqlahoma

Üye
bence çok büyük bir cihazla başlama önce acemiliğini at bence huawei ideos x5 al acemiliğini attıktan sonra galaxy w neo v gibi cihazlar alabilirsin

PriZm

Üye
İşlemci ne ya? bazı ... telefoncularda böyle diyor sinir ediyor insanı.herkes bunları telefonculardan öğreniyor galiba..

Tepkiler: Peocawe ve doctorrr

doctorrr

Üye
Tepkiler: dadaraz, Peocawe ve ~N.A.W.Y~

KayraBey

Üye
Parası olan telefoncu oluyor ne yapalım

Tepkiler: dadaraz, avcitalip, Black ve 2 diğerleri

ege009

Üye
    Konu Sahibi
Xperia X10 ile takas etsem para isterlermi ?

symbian ve android işlemci degil işletim sistemidir.telefon olarak sony xperia neo v öneririm
Telefoncunun tekiyle kavga ettim sırf işlemci diyor diye.
Adama dedim ki bak abi işlemci değil o işletim sistemi müşterilerine rezil olma dedim yok adam anlamıyo sen misin telefoncu ben miyim benden iyi mi bilecen diyo
Bende sen devam et öyle işlemci demeye dedim çıktım

Tepkiler: Dede ve groupertekin

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi symbian işlemci ölmek üzeredir. Bnm Nokia C7-00 var. İşlemci dışında memnunum. Arkadaşlar sizce Hangi Android cihazla takas edim ?

Sınıfta Xperia Pro'yu gören bir arkadaşım da "o android işlemciliyse çok iyidir bilgisayar gibidir" diyordu

Tepkiler: Emma-Watson

PriZm

Üye
en iyisini yapmışsın öyleleri laftan anlamaz

Black

Üye
Hangi telefoncuyla kavga ettiğini sölede adamları basalım işlemcimiymiş işletim sistemimiymiş görsünler bakalım

Android İşlemci derken belki adam telefonun işlemcisinin android tarafından yapıldığını düşünüyordur

Tepkiler: Dede

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
[ENGİN];4829053' Alıntı:

adamlara class 10 hafıza kartı varmı diyosun verdiği cevap;O ne'ki!

Ben telefoncu olacam ve piyasadan haberim olmayacak? Bunlar parayı yerde mi bulmuşta telefoncu dükkanı açmış?

bir işlemci vakası daha,beyler birisi bunun önüne geçsin hatta foruma girerken android işlemci değil işletim sistemidir diye bir uyarı çıkartılsın,bu ne ya android'in sanal işlemcisi varda biz mi bilmiyoruz anlamadım gitti

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];4829053' Alıntı:

adamlara class 10 hafıza kartı varmı diyosun verdiği cevap;O ne'ki!

WTF ? diyorum bende adamayok gerçekten bilmiyorlar işi ama ekmek parası kazanıyorlar işte ne yapsın telefoncularda insan evine bakması gerekiyor doğal olarak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...