Symbian^3 için Uygulama tavsiyeleri ve Hızlı sistem (Güncellendi 11 Eylül 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

tarxhn

tarxhn

Üye
:tşk: güzel çalışma olmuş

ferhat000

ferhat000

Üye
:tşk: çok güzel olmuşş.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konu çok verimli fakat bu konuda bence şarjla ilgili bir içerikte olsa fena olamzdı.. ben cfw kullandıgım ıcın bir sıkıntı yaşamadım ama belle geldi geleli bu konuda sıkıntı yaşayan çok arkadaş var.. şarjla alakalı neler yapılabilir bunların yer almasını rica ediyorum sizden.. en verimli şarj için hangi prolar kullanılabilir? hangi prolar çok şarj yer.. vb vb vb... :D şimdiden teşekkür ederim emeklerinize sağlık...

Şarjla ilgili daha önce konu paylaşmıştım ayrıntılı bir şekilde genel bölümde bulabilrsin. sende yanlış anlamazsan o ayarları kullanacağıma 3310 kullanırım gibi yorum yapmazsan :)

---------- Eklendi @ 17:41:54 ---------- Yazıldı @ 17:40:43 ----------

teşekkürler beya!:)

Rica ederim beya güle güle kullan beya

MaxiZombie

MaxiZombie

Üye
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Symbian Belle Widgetlerinden müzik çalar, kompakt dışında hepsini yükledim başarılı emeğinize sağlık

KxTR79

KxTR79

Üye
güzel ve titiz çalışma ..teşekkürler:)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Symbian Belle Widgetlerinden müzik çalar, kompakt dışında hepsini yükledim başarılı emeğinize sağlık

o kompalt olanın bende widget ismi müzik çalar küçük olan var isteyene link atabilirim

moonstar90

moonstar90

Üye
Bu hack olayı telefona zarar vermez dimi?

larten123

larten123

Üye
emege saygı ellerinize saglık

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
serinaga

serinaga

Üye
Kardeş eline emeğine sağlık. Çok teşekkür, harika bir çalışma olmuş ...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim ne demek her zaman bekleriz efenim :)

KxTR79

KxTR79

Üye
evet arkadaşında belirttiği gibi menüdekileri klasörlerle düzenleyip açıldığındakı sımgelerin azalması menu nun stabilliğini arttırıyor ve yukarı asagı hareketlerde donmayı önlüyor.aynı zamanda kullamadıgınz uygulamalarıda kadırın.x cleaner diy e bi program var size cook iyi yardımcı olur.aynı zamanda bence telefonunuzu hacklemeyın herkes iyi oldugunu söylesede ben gödüğümü söylücem hack yapınca telefonumdan soğudum hiç bişey yapmadım.şimdi format attım oh miss:)

---------- Eklendi @ 03:31:39 ---------- Yazıldı @ 03:30:56 ----------

ve arkadaşın calıması gzel ve titiz.teşekkürler...:)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet arkadaşında belirttiği gibi menüdekileri klasörlerle düzenleyip açıldığındakı sımgelerin azalması menu nun stabilliğini arttırıyor ve yukarı asagı hareketlerde donmayı önlüyor.aynı zamanda kullamadıgınz uygulamalarıda kadırın.x cleaner diy e bi program var size cook iyi yardımcı olur.aynı zamanda bence telefonunuzu hacklemeyın herkes iyi oldugunu söylesede ben gödüğümü söylücem hack yapınca telefonumdan soğudum hiç bişey yapmadım.şimdi format attım oh miss:)

---------- Eklendi @ 03:31:39 ---------- Yazıldı @ 03:30:56 ----------

ve arkadaşın calıması gzel ve titiz.teşekkürler...:)

hack te kötü bir durum yok tabi nasıl kullanacağını bilmezsen rompacher de iki yama var biri install biri open all yamaları install sertifikasız(unsigned) bütün uygulamaları yüklemek için şart her gördüğün Uygulamayı yüklersen tabi system yavaşlar open all yamasini açık tutma gerektiğinde açıp kaparsin çünkü system dosyalarına erişimi hep açarsan hangi uygulamanın nasıl etki yapacağı belli olmuyor mümkün olduğunca uygulamaları hafıza kartına kur daha hızlı çalışır c de system olduğu için hem systemin hem uygulamanın aynı sürücüden çalışması veri aktarımını ikisinden birin de kasma yapar etkiler farkılı sürücüler de böyle durum olmaz ilk güncelledim belleyi abartısız söylüyorum 1000 kere uygulama yükleyip kaldırmışimdir hemde bir sürü uygulama malum türkçe çeviri böyle birşey test etmeden paylasamiyorsun çeviri için kullandığım uygulamaları saymıyorum bile telefon açılış ram 105 dolu boş 151 mb maximum dolu 140 dayanıyor

barbin3900

barbin3900

Üye
çok sağolasın arkadaşım senden bi ricam var bu kalıntı dosyaları silebileceğimiz temiz bi uygulama önerebilirmisin geçen gün nuldel diye bir uygulama yükledim çalıştırdım fakat tüm türkçe dosyalarını sildi harita uygulamalarım vs. ingilizce şuan, fabrika ayarlarını geri yükledim yine aynı

askbank

Üye
Teşekkür ederim kardeş

Polymath

Polymath

Üye
emeğine sağlık kardeşim. Çok güzel. Bazı dediklerini yaptım şimdiden :)

mirzasinan

mirzasinan

Üye
tessekkur

pro.engineer

pro.engineer

Üye
Eyvallah yalnız sarı ikonları verdiğin link ölü galiba

Üst Alt