deşekürler hacım sağol emeğine sağlık oturdum dek dek deniyom valla
konu çok verimli fakat bu konuda bence şarjla ilgili bir içerikte olsa fena olamzdı.. ben cfw kullandıgım ıcın bir sıkıntı yaşamadım ama belle geldi geleli bu konuda sıkıntı yaşayan çok arkadaş var.. şarjla alakalı neler yapılabilir bunların yer almasını rica ediyorum sizden.. en verimli şarj için hangi prolar kullanılabilir? hangi prolar çok şarj yer.. vb vb vb...şimdiden teşekkür ederim emeklerinize sağlık...

teşekkürler beya!![]()
güzel ve titiz çalışma ..teşekkürler![]()
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Symbian Belle Widgetlerinden müzik çalar, kompakt dışında hepsini yükledim başarılı emeğinize sağlık
Bu hack olayı telefona zarar vermez dimi?

evet arkadaşında belirttiği gibi menüdekileri klasörlerle düzenleyip açıldığındakı sımgelerin azalması menu nun stabilliğini arttırıyor ve yukarı asagı hareketlerde donmayı önlüyor.aynı zamanda kullamadıgınz uygulamalarıda kadırın.x cleaner diy e bi program var size cook iyi yardımcı olur.aynı zamanda bence telefonunuzu hacklemeyın herkes iyi oldugunu söylesede ben gödüğümü söylücem hack yapınca telefonumdan soğudum hiç bişey yapmadım.şimdi format attım oh miss
---------- Eklendi @ 03:31:39 ---------- Yazıldı @ 03:30:56 ----------
ve arkadaşın calıması gzel ve titiz.teşekkürler...![]()