Symbian^3 icin facebook uygulaması?

Sponsorlu Bağlantılar

simaros

simaros

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 icin facebook uygulaması?
Android ve iOS ta bulunan facebook uygulaması symbian^3 te de var mı?

-omer-

-omer-

Üye
fmobi var ama chat dısında kullanıslı oldgnu söyliyemem mesajlara cevap falan yazmaıyosn :nono::nono:

atmaca508

atmaca508

Üye
o konuda haklısın

-omer-

-omer-

Üye
adam akıllı bi uygulama gelmedi gitti ya , sosyal ağlarda chat özelliği yok bildrmler yok bu ne ya

uribaju

uribaju

Üye
widget desteği en sağlam olan sosyal ağlarınki ama suanlık en iyi facebook programı fmoby :oke:

karasahinemre

Üye
0.facebook kendince bi uygulama indiriyo onu da deneyin bi

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Nolurdu ki android ios gibi bir program çıkarsalar..

Utku

Utku

Üye
en iyisi fmobi:aha:

RedColt

RedColt

Üye
fmobi 3 g ile düzgün girmiyor hatta girmiyor :) fb touch öneririm

electroizm

Üye
Android ve ios'a facebook msn geldi s^3ün daha face girecek adam akıllı bi uygulaması yok sinir olmamak elde değil

• Beğen
Tepkiler: Suyaka

zenci2323

Üye
twitterada ayni sekilde ios ve androidteki sosyal ag uygulamalarini gorunce telofonumu cope atasim geliyo

• Beğen
Suyaka

Suyaka

Üye
Eheh. Nokia, görünüşe göre yine Cinnetting People.

• Beğen
Tepkiler: benderhomer ve zenci2323
MertcaN9

MertcaN9

Üye
widget olarak da görünüş olarakda sosyal ağları oldukça üst düzey bir perfonmans veriyor bence :dry:

Suyaka

Suyaka

Üye
Mertcan sosyal ağlar üst düzey mi? :) Şaşırttın şimdi beni. Alt üst uyuşmazlığı var muhtemelen : )

• Beğen
Tepkiler: benderhomer ve MertcaN9

cihatyılmaz

Üye
facial yada fb browser var 2side gayet güzel programlar bi dene istersen buradan indir bi dene

Suyaka

Suyaka

Üye
Ben şahsen Facinate kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla çevrimdışı da olsa Facebook messenger tarzı yine de arkadaşına yazabildiğin bir uygulama. Yalnız şunu söylemeliyim ki, Nokianın sosyal ağlar uygulamaları berbatın ötesinde. Eski mağazayı bilenler beni daha iyi anlayacaktır. O da öleydi ama Belle için güncellendi. Ama sosyal ağlar henüz belle moduna girmiş değil. Kağnı gibi hareket ediyor, bu yüzden neredeyse hiç kullanmadığım bir uygulama :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ben şahsen Facinate kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla çevrimdışı da olsa Facebook messenger tarzı yine de arkadaşına yazabildiğin bir uygulama. Yalnız şunu söylemeliyim ki, Nokianın sosyal ağlar uygulamaları berbatın ötesinde. Eski mağazayı bilenler beni daha iyi anlayacaktır. O da öleydi ama Belle için güncellendi. Ama sosyal ağlar henüz belle moduna girmiş değil. Kağnı gibi hareket ediyor, bu yüzden neredeyse hiç kullanmadığım bir uygulama :)
facinate yeni sürüm gelecek yakında. Uygulama yakında fmobi'yi geçecek gibi.
Sooo... we've listened and we've coded and there's a new release of facinate that is well underway!

Think of your facinate app having groups and pages support, photo tagging, saving photos to the device and search. Stay tuned, coming soon. ;)

• Beğen
Suyaka

Suyaka

Üye
facinate yeni sürüm gelecek yakında. Uygulama yakında fmobi'yi geçecek gibi.

Çok başarılı bir başlangıç yaptı. Ben fMobi'den başka kullanmazdım ( mecburiyetten ), ama Facinate çok iddaalı evet. Umarım en yakın zamanda güncellerler. Çünkü ondaki bi' çok fonksiyon diğer uygulamalarda yer almıyor. Beklemedeyiz :)

Üst Alt