Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
symbian 3 hard formattan sonra video sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emil_Ceferli
Üye
Konu Sahibi
symbian 3 hard formattan sonra video sorunu
arkadaslar telefona hard format attim. Video oynatmiyor shimdi. Error opening file yaziyor. Avi, mp4, mkv denedim. Ister galeri ister dosya yoneticiden. Oynatmiyor. Yardim ede bilirmisiniz??? Restart etdim fayda yok
Kurtuluş40
Emekli Yönetici
tekrar flash caresi budur.
CanKartaL
Emekli Yönetici
Ayarlar/Uygulama ayarlarından varsayılan uygulamayı kontrol et belki değiştirmişsindir yanlışlıkla
kenan_dkaya
Üye
tekrar hard format at hafızaları yedekle yığın hafızayı biçimlendir flash at sorunun çözülür. yep yeni telefon olur.
Emil_Ceferli
Üye
Konu Sahibi
varsayilani kontrol etdim. Sorun onda digil tekrar hard+flas oglemi kardesim?
bulutsuzgece
Üye
Hard formattan sonra telefonda yaşanan sorunlara dair başlıkları görünce hardformat atmaya korkar oldum.
Bugüne kadar hiçbir şekilde soft veya hard format atmadım ancak Belle geldiğinde, yüklemeden önce hard format atmayı düşünüyordum yükleme temiz olsun diye.
Şimdi bu başlıkları görünce gelde (?) koyma hard formatın sonuna
realplayer2
Üye
hard format cihaza kalp krizi geçirtir neden hard? soft yeter sorunları gidermek için o bile son çare
DenizhaNq
Üye
flaş at kardeşim aynı sorunu bende yaşadım hafizeları biçimlendir öyle at yedeğini al tabi
Emil_Ceferli
Üye
Konu Sahibi
atdim. hard format ve flas atdim. 25.007 yazdim euro. yine ayni sorun ((( yok mu baska care? fotograf bile acmiyor bazen
kenan_dkaya
Üye
bence kullandığın fotoğraf ve video formatından kaynaklı sonuçta yeni yazılım yükleyip de denediysen 2 şey kalıyor biri donanımsal ( hiç bir alakası yok tabi bu durumla) yada açmaya çalıştığın resim veya videodan kaynaklı
Emil_Ceferli
Üye
Konu Sahibi
once actigim fayllari oynatmiyor telefon. hic bir dosya oynatmiyor video/fotograf
Emil_Ceferli
Üye
Konu Sahibi
cozdum arkadaslar. ben update software yapiyordum. bu kez de refurbish yaptim oldu