Symbian^3 Hack Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 Hack Yardım
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar. Benim sizden bir ricam var. Uzun zamandır maxicepi takip ediyorum. 3 tane telefon degiştirdim bu süre zarfında ve 3-4 aydır en çok ilgilendiğim C7 oldu. Satın aldım. Kullandım. Güzel geldi. Gerçekten beğendim. Fakat uygulamalarda karşılaştığım sertifika hatası beni bezdirdi. Önce OPDA dediler. Sertifika bekledim. 1 ay bekledim gelmedi. Ümidi kestim. Diğer sitelere yöneldim. Sertifika alacaklar diye tanımadığım kişilere IMEI numaramı bile verdim o derece.. Ama artık bezdim diyebilirim. Telefonumu hacklemek istiyorum. Fakat bu konuda en ufak şey bilmiyorum.
1) Ne yapacağımı nasıl yapacağımı hangi hackin iyi olduğunu falan hiç bilmiyorum.
2) Eğer orijinale dönmek istersem de ne yapacağımı bilmiyorum.
3) Telefona yanlış birşey yapıp çöpe atmaktan korkuyorum.
4) Hangi yazılımlar lazım yüklemek için onu da bilmiyorum.
5) Ve telefonum için en faydalı hackli sürümü de söylerseniz sevinirim.

Eminim forumdaki birçok kişi de bu soruların cevabını bilmiyordur. Benimle birlikte onlar da öğrenmiş olacaklar eminim.

Ürün kodu --> 059B534

Tür ------------> RM-675
Şimdiden teşekkür ederim :)

Uruloki

Uruloki

Üye
tek yapman gereken telefonuna hellox yüklemek o kadar tabi onun içinde konu var onun linkini yazarım az sonra orda bakabilirsin ve yüklemende hiç sorun yok yani bozulan yok hack ten sonra eğer kaldrımak istersen tekrar hellox u aç orda soruyor sana zaten

----------Eklendi @ 09:11:08 ---------- Yazıldı @ 09:07:57 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-si...ackleme-anlatimi-by-reis-i-eagles-503219.html

ama bundada sertifika alman gerek hellox u imzalaman için başka biri yardım edicek sanırsam sana

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş o hellox olmuyo işte sertifikasız. Baya baya kafayı yiyiceğim su sertifikadan :)

spartuas

spartuas

Üye
mesela helloOX u kurdum diyelim. Uygulamalari kurdum. Geri kaldirmak istesem ve helloox u kaldirsam hack ve uygulamalar gidermi ?
Tesekkurler (bnde sertifika magduruyum :off: )

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Konu kilit! Forumu araştir herşey var icersinde.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
justhackit dene sistem modifikasyon bölümünde var konusu.

uribaju

uribaju

Üye
şuanki bütün hack konuları için sertifika gerekiyor boşuna uğraşmayın.hackli fw ile flashlamanız lazım.

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
konu kilit diyip durmayın. Eğer bilginiz varsa paylaşin arkadaşlar. Olayı basite indirgeyen bir konu bulamadım. Modifiye bölümünde gezerken sanki farklı bir dil okuyormuş gibiyim. Hiçbirsey anlamıyorum. Just hack it falan hep sertifika gerektiriyor zaten benim sorunum sertifika direk hack yapmak istiyorum lütfen yardımcı olun

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
bu konu da eriyip gidecek gibi.. Bi hack yapamadım gitti

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
sertifikasız uygulama zararlıdır bence hiç hackle uğraşmayın telefon doğru çöpe gider benden demesi

slant1111

slant1111

Üye
ticket sistemi falan yok mu opda 'da normalde 3 günde sertifika gelmesi lazm.tekrar üye ol ve tekrar olustur sertifikanı

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
kardeş denemedigim şey kalmadı su opda bana mı gıcık sadece anlamadım ama ne yazıkki olmuyor.

Umut

Umut

Üye
Arkadaşlar boşuna sertifika arayıp durmayın. 23 Haziran'dan itibaren Symbian Signed sitesi, verilen sertifikalarda birtakım kısıtlamalar yaptı. Bu kısıtlama nedeniyle, sadece birkaç program imzalanıp yüklenebiliyor. HelloOX programının da sadece 2.03 ve önceki sürümleri imzalanabiliyor. Symbian ^3 telefonlar, HelloOX programının 2.10 ve üstü sürümleriyle hacklenebiliyor. Dolayısıyla sertifika bulsanız bile işe yaramayacak..

Telefonu hacklemek için gerekli olan programlar:
Phoenix
NaviFirm+
NokiaCooker
RomPatcher+

1-) NaviFirm+ programından telefonunuza ait yazılım dosyalarınızı indirin.
2-) RomPatcher+ ın içindeki LiteVersion klasörünü zipten çıkarın. Diğer klasörler işimize yaramayacak silebilirsiniz.
3-) NokiaCooker programını açın. Open Firmware e basarak, telefonunuza ait yazılım dosyalarının olduğu klasörden, sonu uda.fpsx olarak biten dosyayı açın. Dosyanın açılması 2-3 dk. sürebiliyor. Bu nedenle programı dondu diye kapatmaya çalışmayın..
4-) Soldan sys/bin klasörüne girin. RomPatcher+ programındaki LiteVersion klasöründe bulunan, .ldd uzantılı tüm dosyaları, bin klasörüne kopyalayın. Son olarak Save Firmware'e basın. Kaydetme işlemi, açma işleminde olduğu gibi 2-3 dk. sürebiliyor.. Kaydetme işlemi bittikten sonra, yazılım klasöründe uda dosyasının yedeğini otomatik olarak oluşturuyor. Onu silebilir ya da başka bir yere taşıyabilirsiniz, çünkü işimize yaramayacak.
5-) Forumdaki anlatımlardan yararlanarak telefonunuzu flashlayın. Daha sonra LiteVersion klasöründeki RomPatcher+ Lite Version programını telefona kurun. Program signed olduğu için, herhangi bir sertifika hatası almadan kurulacak. Son olarak, programı açarak Install Server RP+ ve Open4All RP+'ı işaretleyin. Böylece telefonunuz hacklenmiş oldu...

Ben bu adımları Nokia C6-01 imde uyguladım ve telefonum hacklendi. Yöntem zor ve uzun gibi görünüyor, ancak aslında kolay. Bunun çok kısa bir yolu da var. Forumda hazır olarak Install Server dosyaları veriliyor. Onları direk bin klasörüne atarak da flashlayabilirsiniz, ancak benim içim rahat etmediği için herşeyi kendim hazırlamayı seviyorum :ehe

Not: Ben yine de sertifika almak istiyorum diyorsanız, a üye olun. Üye olurken GMail, Hotmail gibi ücretsiz mail adreslerini kabul etmiyor, ancak ten hesap açarsanız onu kabul ediyor. Üye olduktan sonra mail kutunuza gelen linke tıklayarak hesabınızı aktifleştirin ve üye girişi yapın. Soldan IMEI numaranızı ekleyin. Daha sonra sağdan Download Certificate'e tıklayın. Sertifikanız saniyeler içinde elinizde...

spartuas

spartuas

Üye
sertifika alsak da neden isimize yaramiyor ki o sitenin bize kac yillik sertifika verdigiyle alakali degilmi ? :off: sacmalik. Ayrica emegin icin sagol bisi anlamadim :oke:

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
symbiansigned sitesitesiyle ugraslarım sürüyor :)

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar ben n8 de kullanıyorum just hack kit çok başarılı ama 2 parça biri direk kuruluyor diyeri sertifika istiyor ben sis yapma proğramındaki binpda ile sing yapma proğramıyla singledim bende oldu sizde deneyin isterseniz

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
hangi sertifikayla?

cardanadam

cardanadam

Üye
hangi sertifikayla?

ya sitede sis yapma proğramı var onu kuruyorum daha sonra sing yapma proğramını kuruyorum sing proğramına cer bölümüne cer ve ekliyorum ama sis proğramındaki cer ve data klasörü olacak onun içinden çıkıyor sertifikalar

----------Eklendi @ 21:51:27 ---------- Yazıldı @ 21:49:39 ----------

k.ey yazısı neden çıkmamış sitede

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
yani diyorsun ki imei vermeden içinden çıkan dosyalarla hallettim? Link verir misin?

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
konu güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt