symbian^3 güncel

Sponsorlu Bağlantılar

ozggurr

ozggurr

Üye
S^3 TE adobe flaş player 10.1 var.

Benim bildigim kadariyla Flash Lite 4.0 var.

Web browserla butunlesik bir Flash 10.1 ozelligi yok. 10.2'ye guncelleme umidi de..

Eger yaniliyorsam link verebilir misiniz hemen kurmak isterim 10.1 i telefonuma...

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Arkadaşım ne kurması tarayıcıda 10.1 var bütün flaş videolarını izleyebilirsin. Gir bir tane siteye aç videoyu kanıt arıyorsan nokia.com a gir. Orda şöyle yazar, flaş lite 4 desteğiyle adobe flaş player 10.1 aynen böyle yazar, ki anlamak zor değil tarayıcıdan gir bi flaş siteye videoyu izle ;)

tasarimx

Üye
arkadaşlar lütfen yardımcı olun bende n8 var ama bada ile android i görüyorum içim kararıyor bi yardım lütfen n8 geliştirilirmi

:d::d::d::d::d::d::d:

dostum sen telefon da ne yapıyorsun ?
arama , mesaj yazma, foto çekme, müzik dinleme, grps, wlan,dolpy,hdmi ...
symbian hepsini yapıyor fazlasıyla

bada nın ne farkı var görsellik ve widget başka bişey yok .
android çok mu iyi ......

bunları görünce için neden kararıyor hala anlamış değilim ..
citten anlamış değilim ..

neden için kararıyor detaylı yazda bilelim ....

not: symbian dan sonuna kadar memnunum , bence en iyi işletim sistemlerinden biri ... sen sorununu deteylı anlat bende sana symbianın neden en iyi işletim sistemi olduğunu anlatacam :)

• Beğen
Tepkiler: deniz-17
deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
:d::d::d::d::d::d::d:

dostum sen telefon da ne yapıyorsun ?
arama , mesaj yazma, foto çekme, müzik dinleme, grps, wlan,dolpy,hdmi ...
symbian hepsini yapıyor fazlasıyla

bada nın ne farkı var görsellik ve widget başka bişey yok .
android çok mu iyi ......

bunları görünce için neden kararıyor hala anlamış değilim ..
citten anlamış değilim ..

neden için kararıyor detaylı yazda bilelim ....

not: symbian dan sonuna kadar memnunum , bence en iyi işletim sistemlerinden biri ... sen sorununu deteylı anlat bende sana symbianın neden en iyi işletim sistemi olduğunu anlatacam :)

arkadaşım be n8 den memnunum sadece biraz uyguama artırılsın istiyorum:aha:

tasarimx

Üye
arkadaşım be n8 den memnunum sadece biraz uyguama artırılsın istiyorum:aha:

bada olup ta symbıanda olmayan oyun varmı? Hd oyun desen hepsi var symbıanda
program desen oda aynı ,ha bıtek wıgnet olayı yavas ilerliyor o yönden haklısın

karakartal_omar

Üye
yani sırf uygulama ve oyun az diye bi telefondan soğuyan arkadaşları görmek üzücü,
bi oyun düşüyo piyasaya bi heves oynuyosun belki bir daha açmıyosun bile o oyunu ve öylece kalıyo 40 tane oyun olsada böyle olucak 10 tane olsada
tank gibi telefon varsın az uygulama olsun :)

ozggurr

ozggurr

Üye
Arkadaşım ne kurması tarayıcıda 10.1 var bütün flaş videolarını izleyebilirsin. Gir bir tane siteye aç videoyu kanıt arıyorsan nokia.com a gir. Orda şöyle yazar, flaş lite 4 desteğiyle adobe flaş player 10.1 aynen böyle yazar, ki anlamak zor değil tarayıcıdan gir bi flaş siteye videoyu izle ;)

Sevgili +DeNeMe, beni bu isten anlamayan, Symbian ya da Flash konularina hakim olmayan, Flash 10.1 nedir Flash Lite nedir ayrimi yapamayan arkadaslarla karistirma sakin.

Ben Flash 10.1 yok diye yazarken bilerek yaziyorum, Flash 10.1 yok Flash Lite 4.0 var ve o da Flash iceriginin cogunu destekliyor, haklisin ancak yeni videolari desteklemiyor.

Soyle ki, adresine girip genis aile yaz izle izleyebilirsen... videolari acarken o unlu f harfi karsina cikar... Flash 10.1 olsa f harfi yerine video karsina cikar....

Ozet olarak ben Nokia N8'de flash 10.1 yok derken gercek flash 10.1'i kastettim...

Flash Lite 4 nedir Flash 10.1 nedir arastirabilir farkini gorebilirsin...

Flash 10.1 destegi olsa ve 10.2 guncellemesi yapabilecek olsa harika olurdu gercekten...

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Flaş 10.1 in yalancısı damı var. İlk senden duydum. Ki yok ise şuan hiç bir telefonda 10.1 yok bunuda söyleyeyim. Ben bu zamana kadar onlarca siteye girip rahatlıkla izledim, flaş videoları ikisini ayırt edebiliyorum diyorsun ama yalancı 10.1 bu diyorsun. Peki öyle olsun arkadaşım bu arada ben gayet sakinim ama sen belliki çok gerilmişsin yumuşa biraz tama relax

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada o siteye girdim telefondan japon mudur, çin sitesımidir. Ne karın ağrısıysa videolar açılıyor. Geniş aile yazdım ve sonuç falan çıkmadı. Dediğin f harfide

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
ozggurr

ozggurr

Üye
Flaş 10.1 in yalancısı damı var. İlk senden duydum. Ki yok ise şuan hiç bir telefonda 10.1 yok bunuda söyleyeyim. Ben bu zamana kadar onlarca siteye girip rahatlıkla izledim, flaş videoları ikisini ayırt edebiliyorum diyorsun ama yalancı 10.1 bu diyorsun. Peki öyle olsun arkadaşım bu arada ben gayet sakinim ama sen belliki çok gerilmişsin yumuşa biraz tama relax

Bu arada o siteye girdim telefondan japon mudur, çin sitesımidir. Ne karın ağrısıysa videolar açılıyor. Geniş aile yazdım ve sonuç falan çıkmadı. Dediğin f harfide

vay arkadas....:evet:

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar symbian 3 orjinal internet tarayıcısı her türlü video yu açar kimse demesin yok açmıyor flash player yok demesin kimse

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
S^3 TE adobe flaş player 10.1 var.
olsaydı uzmantv videolarını her zaman açardı kafasına göre hareket etmezdi olsaydı youtubede 720p video izleyebilirdik olsaydı eğer maxicepte profil sayfasında çalan müziği müzik player üstünde durmaya gerek kalmadan da dinleyebilirdik
kapişş:oke:

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Ben maxicepteki profil müziklerini sorun yaşamadan dinleyebiliyorum. Uzman tv de nasıl kafasına göre hareket ediyor. Onu anlamadım. Youtube da 720p video ile bunun ne alakası var onuda anlamadım. Eğer yoksa nokia yalan söylüyor demektir.

ozggurr

ozggurr

Üye
Ben maxicepteki profil müziklerini sorun yaşamadan dinleyebiliyorum. Uzman tv de nasıl kafasına göre hareket ediyor. Onu anlamadım. Youtube da 720p video ile bunun ne alakası var onuda anlamadım. Eğer yoksa nokia yalan söylüyor demektir.

Ne yazsam ikna olmayacaksin ancak inan ki o Flash 10.1 degil o var zannettigin. Flash Lite 4 var ve 10.1 iceriginin cogunu oynatir der zaten Nokia sitesinde de..

adresinde der ki:
Browsing and internet
web browsing of real web pages
Web browsing with touch control
Supported markup languages: HTML, XHTML MP, WML, CSS
Supported protocols: HTTP v1.1, WAP
TCP/IP support
Visual history, HTML and JavaScript support
Flash Lite 4 will support a majority of Flash Player 10.1 content
Nokia Mobile Search
RSS reader
Support for streaming video

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
o zaman hemen şimdi gir şarkı çalan birinin profiline MÜZİK PLAYER EKRANDA GÖRÜNMEYECEK ŞEKİLDE SAYFAYI BAŞKA YERLERE KAYDIR bakalım çalacakmı? eğer çalarsa benim n8 bozuktur o zaman kabul edicem

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Arkadaşım ben nokia nın söylediğini diyorum. Ayrıca çoğunluğunu destekliyor, demesi yok anlamına gelmez vardır, ama hepsini açmaz multitouch gibi en fazla 2 tane parmak algılıyor. Ve 6 parmağa kadar gider bu multitouch Ama var diye geçiyor. 10.1 de öyle var ama çoğunluğunu destekliyor. Yani yok değil ben bunu anlatmaya çalışıyorum.

Arkadaşım ben nokia nın söylediğini diyorum. Ayrıca çoğunluğunu destekliyor, demesi yok anlamına gelmez vardır, ama hepsini açmaz multitouch gibi en fazla 2 tane parmak algılıyor n8 yada c7 ama normalde 6 parmağa kadar gider bu multitouch Ama var diye geçiyor. 10.1 de öyle var ama çoğunluğunu destekliyor. Yani yok değil ben bunu anlatmaya çalışıyorum.

kad-r

Üye
Tartışmaya qerek yok arkadaslar bnde Nokia N97 ve Nokia 5800 Xm Var ikide 5 para etmıo en qüzeli i phone apple abi bn bunu anladım qerısı yalan nokia servisini arıom flash player için yetkılı bızım yapabileceqimiz bişi yok dio ilqili yere yonlendırmemı ıstermısnız dıo evet Lütfen dıom ve nereye yonlerdırceksınız adobe A.Ş dio bunlar mal yha kral qb telefonlar yapmıslar çocu seyı desteklemıolar saçmalık bu tşkler yorumlarınız için

AYNA

AYNA

Üye
adobe A.Ş mi :ehe:ehe
ciddi misin sen ya ?

tasarimx

Üye
Tartışmaya qerek yok arkadaslar bnde Nokia N97 ve Nokia 5800 Xm Var ikide 5 para etmıo en qüzeli i phone apple abi bn bunu anladım qerısı yalan nokia servisini arıom flash player için yetkılı bızım yapabileceqimiz bişi yok dio ilqili yere yonlendırmemı ıstermısnız dıo evet Lütfen dıom ve nereye yonlerdırceksınız adobe A.Ş dio bunlar mal yha kral qb telefonlar yapmıslar çocu seyı desteklemıolar saçmalık bu tşkler yorumlarınız için

arkadaşım çok istiyorsan iphone al , nokia n97 ve nokia 5800 xm almışsın iki telefona vereceğin parayla iphone alsaydın ya :d::d::d:

• Beğen
Tepkiler: gokhan3505 ve ozggurr

mfn.53

Üye
Arkadaslar ben facebookun texas holdemıne gırerken flash player yuklemen lazım dıyor neden acaba yardımcı olurmusunuz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt