symbian^3 güncel

Sponsorlu Bağlantılar

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
symbian^3 güncel
arkadaşlar lütfen yardımcı olun bende n8 var ama bada ile android i görüyorum içim kararıyor bi yardım lütfen n8 geliştirilirmi

Noks

Noks

Üye
N8 işlemcisi iyi olsa umut olur ama bu donanım olmasa süper bi telefon n8 cidden ama hız olarak düşük kalıyor

apobaba1234

apobaba1234

Üye
yaw diyelim gelismez napcan copemi atcan oluruna birakin ya ne cok konu acildi yeter artik

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
düşüncelerinizi istedim ya kızmayın

apobaba1234

apobaba1234

Üye
biraz sert konuştum galba kusura bakma ama artık bende bunaldım bu konuları görmekten daha öncede çok konuşuldu :sarıl:

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
ya sadece biraz yorum istiyorum 20 marttan sonra iyi olacak gibi ama

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Kesinlikle.

novi_pazar

Üye
20 mart'tan sonra gökten vahiy'mi gelecek symbian 3 için ?

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar alaycı ve muhalefet cevaplar yazmayınız sadece görüş belirtmek amacıyla açılmış bir konu

apobaba1234

apobaba1234

Üye
20 martta gamelofttan 1kaç oyun gelcek diye duydukta ....

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
Daha cok oyun cıkcak arkdaslar neden bukdar sabırsızsınız yaa..durun bakalım daha tl cıkalı ne oldu..bekleyyın azdaha bekledıgınıze degecek

AYNA

AYNA

Üye
ben bir symbian kullanıcısı olarak bu android videolarını izliyorum gerçekten symbian^3 e göre görsellik kat kat iyi geliyor bana ve ayrıntılar menüler çok böyle.nokianın symbianı görsel olarak geliştirmesi lazım bence..

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Pr2 ile geçişler ve ikonlar değişiyor.

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
hadi hayırlısı pr2.0 da gelirse iyi olur

barann79

Üye
android in görselliğine symbian zor yetişir bence

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Symbianın stabilliğinede android biraz zor yetişir. :D

ozggurr

ozggurr

Üye
symbian arayuzunun gorsel olarak android ve iostaki kadar etkileyici olacagina ihtimal vermiyorum ancak islev olarak son derece basarili, kullanimi kolay bir arayuzdur.

symbian'dan gorsel solen beklemek bence hayalcilik olur. tahminlerime gore N8'in guncellemelerle kazanabilecegi en ust duzel gorsel ve uygulama alaninda islevsel ozellikler N900'de kullanilan isletim sisteminin daha sade hali olabilir.

guclu bir gpu ve yeterli oldugu iddia edilen cpu'ya ragmen flash 10 desteginin symbian telefonlara hala gelmemesi,
skype ile goruntulu gorusme yapilamamasi,
tarayicida goruntulenen sayfa uzerindeki yazilarin kopyalanip yapistirilamamasi
12 mp mukemmel bir kameraya sahip telefonun video cekerken denklansore yarim basildiginda odaklama yapmamasi, belli bir sabit derinlige odaklanmasi(otomatik odaklamadan gectim, manual da yapmiyor)
beni arayuzun gorselliginden cok cok daha fazla rahatsiz ediyor.

nokia n8 ile video cekiminde odaklama yapabilme ozelligini kazandirsalar bile telefonun islevselligini kat kat arttiracaklar ancak bu tip ozellikleri piyasaya surulecek yeni modellere sakladiklarini tahmin ediyorum.

ozet olarak, gorsel ve islevsel olarak nokia n8 kullanicilarinin buyuk bir devrim beklemelerini dogru bulmuyorum.

nokia'nin gorsel olarak yapabilecekleri icin meego tablet isletim sisteminin ui'sine bakmamiz yeter,
nokia'nin gorsel olarak yapmayacaklari icin de elinizdeki N8 iyi bir ornektir.

Nokia N8 yine de mevcut ozellikleri ile hala piyasada tek gectigim bir 'akilli cep telefonu'dur. 3 Ekim'den beri hicbir sorun yasamadan severek kullandigim Nokia N8 ve Symbian ile ilgili gorus, haber, bilgi, tecrube vb paylasilabilecek herseyi zaman buldukca ve musait oldukca paylasmaya devam edecegim.

forumda saygi ve sevgi cercevesinde paylasimda bulunan butun kullanicilara ve okurlara saygi ve selamlar

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
S^3 TE adobe flaş player 10.1 var.

Takipçi Satın Al

Üst Alt