arkadaşlar bazı androidli cihazların özelliklerine baktım ben n8 kullanıyorum ve yanında basit kalıyor ama bu telefonlarda android işletim sistemi kullanılıyor. bilgisayara nasıl w7 wxp linux falan kurabiliyorsak telefonunda işletim sistemini değiştiremezmiyiz symbian yerine android falan yükleme gibi bir imkanımız varmı ?
Birader adam donanımla alakalı bilgiye sahip olmayabilir.Bu çıkışın çok gereksiz.Kaldıki niye yükelenemdiğini anlatabilecek düzeyde bilgiye sahip olmadığın görüşündeyim.Biraz daha anlayışlı olursak daha sağlıklı bir iletişim kurulacağına ve forumun asıl amacına ulaşacağına inanıyorum.
arkadaşım niye yüklenmediğini kendisi de bilyordur mutlaka ve bu tür konular burada defalarca açıldı ve hep aynı sorular andridi çok istiyorsa android telefon alır olur biter.
Bu mesajı 15 yere yaz, 3 kere zıpla, 5 kere düz 6 kere ters takla at, 2 defa da eşeek gibi anır gözlerini kapat ve 10 saniye bekle gözlerini açtığında telefonuna android yüklenmiş olacak. %100 MAXİCEP ONAYLI!
Bu mesajı 15 yere yaz, 3 kere zıpla, 5 kere düz 6 kere ters takla at, 2 defa da eşeek gibi anır gözlerini kapat ve 10 saniye bekle gözlerini açtığında telefonuna android yüklenmiş olacak. %100 MAXİCEP ONAYLI!
Konu iyiden iyiye saçmalaşmaya başlamış: verilen cevaplardaki sertlikler, konu hakkında bilgisi olmadığı halde akıl yürütmeye çalışanlar, kendi fikirlerine tapıp başkalarının fikirlerini hiçe sayanlar derken forumun seviyesinin iyiden iyiye düştüğünü gözlemliyorum.
Konu iyiden iyiye saçmalaşmaya başlamış: verilen cevaplardaki sertlikler, konu hakkında bilgisi olmadığı halde akıl yürütmeye çalışanlar, kendi fikirlerine tapıp başkalarının fikirlerini hiçe sayanlar derken forumun seviyesinin iyiden iyiye düştüğünü gözlemliyorum.
Kilit Kırılınca, Cihazımız İçin İşletim Sistemi Bulmak Gerek, İşlemciyi Tanıyan, Kamerayı, Hoparlörleri, Kulaklıkları, RAM i, Depo Hafızayı, Hafıza Kartını, Ve Diğer Tüm Donanım Ve Parça Elemanlarını Tanıyabilecek, Kullanabilecek Bir İşletim Sistemi
Kilit Kırılınca, Cihazımız İçin İşletim Sistemi Bulmak Gerek, İşlemciyi Tanıyan, Kamerayı, Hoparlörleri, Kulaklıkları, RAM i, Depo Hafızayı, Hafıza Kartını, Ve Diğer Tüm Donanım Ve Parça Elemanlarını Tanıyabilecek, Kullanabilecek Bir İşletim Sistemi