uribaju
Üye
O sisteme aklı başında hiç bi firma rağbet etmez. Zaten piyasada onca telefonu var, yüzüne bakılmıyor. Menüsünü, tarayıcısını ve bikaç microsoft oyununu görebildik daha. Geri kalanlarını neden göremiyoruz bu sistemin acaba?2010 yılında çıkmış bir sistemdeki ciddi eksiklikleri bi nebze giderecek olan mango güncellestirmesi daha ortada yok, üstüne üstlük ios'tan bile daha kapalı bir sistem ios hiç değilse jb'lenip kapalı kutusu aralanabiliyor. Meego varken benim gibi düşünenler asla wp7'li telefon almayacaktır. Tavsiyem ne olacağı belli olmayan kapalı kutulara değil, geleceğin açık kaynak sistemlerini tercih edin.
yahu alanların çoğu yani n9 alanların çoğu android istemediği için n9 alıyor meego alıyor ne android i
Kim N8 gibi bir cihaza Android gibi bir sistem yükleyip telefonu ziyan etmek ister ki Bootlader kilidi olmasa bile yüklemem ben Android cihazlara Symbian yüklesinler
Çoğu Android kullancısı gördüm, MeeGo'yu o kadar öven. Senin Nokia saplantın yüzünden insanları kendi düşüncelere yönlendirmene gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?