Symbian^3 Anna vs Android 2.2

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Cok guzel bır karsılastırma olmus tebrıkler :oke:

spartuas

spartuas

Üye
Uygulama yönünden : apple "en gelişmiş en yaygın uygulamaları mevcut."
Hız yönünden : bu kıyaslamada kullanımınıza bağlı.
Dayanıklılık bakımından : Nokia her zaman ezer.
Kullanım/kişiselleştirme : ios ve android

bişey dicek varsa desin haklıyım ? :pro:
zaten qsaw kankam açıklamış.

Lenneth

Üye

annalı bir n8 alayım ve belle'li bir n8 diğer herşeyi açıp deneyelin hangisi daha hızlı hangisi daha yavaş. he bir de bunu ivo 3.1 kullanan biri söylüyor. :) belle'ni yenileme vakti geldi geçiyor. kurtulus40 ustanın cfwsini öneririm :oke:

Cihazdaki hersey silinsin bir daha yuklemekle ugrasayim icindekileri degil mi :)

Yok ki Androiddeki gibi yedekleme programlari, basasin tusa aynen geri yuklesin..

turkmen619

Üye
annayla android eşittir belle ise çok fazla üstündür .[nokta] koydum

cortex47

cortex47

Üye
Ben size dememiştim, bunu belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın. Birde benim karşılaştırmayı muadil bulmamışsınz ama . Konuyu açan arkadaşın kıyaslamasındaki telefonlara bakarsanız hatanın nerede başladığının farkına varırsınız belki. Evet benimde babamın şirketi değil android. Fakat gerçekleri değiştiremezsiniz. Andorid hızla gelişiyor ve neredeyse %50 pazar payına sahip. Ve her geçen gün yeni versiyonlarla dahada güçleniyor ekstra özellikler ekleniyor. Her neyse herkesin seçimine saygı duymak lazım ama mantık diyede birşey var. Ve seçiminizi bir başkasının seçimini kötüleyerek üstün çıkaramazsınız. Saygılar..

Kendi kendinizle çelişiyorsunuz. Hem herkesin seçimine saygı duymak lazım deyip arkasına ama mantık diye de bir şey var deyip insanlara hakaret edemezsiniz. Yani sizin de dediğiniz gibi, seçiminizi bir başkasının seçimini kötüleyerek üstün çıkaramazsınız. Saygılar...

----------Eklendi @ 21:02:59 ---------- Yazıldı @ 20:59:03 ----------

Ayni donanimla yanyana gelselerde Symbian 680 mhz 1 ghz Android e esit diyenler cevaplarini alsa :)

Sen de haklısın symbian ezer geçer. Dalvik denen şeyden haberin yok herhalde senin.

----------Eklendi @ 21:09:03 ---------- Yazıldı @ 21:02:59 ----------

Uygulama yönünden : apple "en gelişmiş en yaygın uygulamaları mevcut."
Hız yönünden : bu kıyaslamada kullanımınıza bağlı.
Dayanıklılık bakımından : Nokia her zaman ezer.
Kullanım/kişiselleştirme : ios ve android

bişey dicek varsa desin haklıyım ? :pro:
zaten qsaw kankam açıklamış.

Kişiselleştirme: iOS??? Hayatımda duyduğum en büyük yalanlardan. Ayrıyetten tekrarlıyorum, kullanım açısından Symbian iOS'u ezer.

manisaa

manisaa

Üye
sony ericsson arc s n8 in yaptıgından fazlasını yapıyor bende her ikisindende var ama artık n8i kullanmıyorum. ben nokıa dan başka telefon hiç kullanmamıştım ama arc s i alınca herşey degşti

XER01

XER01

Üye
Kendi kendinizle çelişiyorsunuz. Hem herkesin seçimine saygı duymak lazım deyip arkasına ama mantık diye de bir şey var deyip insanlara hakaret edemezsiniz. Yani sizin de dediğiniz gibi, seçiminizi bir başkasının seçimini kötüleyerek üstün çıkaramazsınız. Saygılar...

----------Eklendi @ 21:02:59 ---------- Yazıldı @ 20:59:03 ----------

Sen de haklısın symbian ezer geçer. Dalvik denen şeyden haberin yok herhalde senin.

----------Eklendi @ 21:09:03 ---------- Yazıldı @ 21:02:59 ----------

Kişiselleştirme: iOS??? Hayatımda duyduğum en büyük yalanlardan. Ayrıyetten tekrarlıyorum, kullanım açısından Symbian iOS'u ezer.

Ben Android telefonumun işlemcisini 768 mhz'ye düşürüyorum (kernel 600 mhz li bir değer desteklemiyor, o yüzden tam eşit olamıyor ama). N8 in işlemcisi 680 mhz.

Açıyorum 2'sinde Opera Mobile ile maxicep'in anasayfasını N8 kasım kasım zorlanırken Android sürümü rahat rahat açıyor. Arada 88 mhz değilde 488 mhz fark varmışçasına kaydırmalar, sayfa aralarında gezmeler Android'de çok daha hızlı.

Peki bana bunu açıklar mısınız sebebini ? :) Sizin teoriye göre Symbian'ın daha iyi olması lazım.

(Avatarımda galaxy s2 var ama galaxy s2 kullanmıyorum yanıltmasın)

serinaga

serinaga

Üye
Karşılaştırma sanırım kişiye göre değişiyor, hangi açıdan baktığına bağlı ...

cardanadam

cardanadam

Üye
kimseyle polemiye girmek istemiyorum ben yıllardır symbian kullanıyorum menüsünde istediğim her şeyi şıp diye buluyorum istediğim gibi kişiselleştirebiliyorum istediğim herşeyi istediğim kişiye gönderebiliyorum android diyorsunuz neyin nerde olduğu belli değil daha rot yüklemeden proğram yükleyemiyorsunuz iphone diyer telefonlara resim bile gönderemiyorsun ben ne yapayım öğle sorunlu telefonları ya android kullanan arkadaşlar gidirn bir kendi sayfanızdaki sorunları sayın birde burdaki sorunları sayın bakalım hangisi fazla ios kullanan arkadaşlar sizde diyer marka telefonlara en azından resim(bluetooth ile) gönderin ondan sonra konuşalım bu konuları

XER01

XER01

Üye
kimseyle polemiye girmek istemiyorum ben yıllardır symbian kullanıyorum menüsünde istediğim her şeyi şıp diye buluyorum istediğim gibi kişiselleştirebiliyorum istediğim herşeyi istediğim kişiye gönderebiliyorum android diyorsunuz neyin nerde olduğu belli değil daha rot yüklemeden proğram yükleyemiyorsunuz iphone diyer telefonlara resim bile gönderemiyorsun ben ne yapayım öğle sorunlu telefonları ya android kullanan arkadaşlar gidirn bir kendi sayfanızdaki sorunları sayın birde burdaki sorunları sayın bakalım hangisi fazla ios kullanan arkadaşlar sizde diyer marka telefonlara en azından resim(bluetooth ile) gönderin ondan sonra konuşalım bu konuları

Root etmeden program yuklenmiyor mu ? APK dosyasini buldugunuz an yuklersiniz. Symbian gibi sertifika derdi yok.

caglar_ulus

caglar_ulus

Üye
madem telefon kıyaslamıyoruz o zaman buyur işletim sistemlerine :) . 5. dakikadan sonra izleyebilirsin.

----------Eklendi @ 00:36:22 ---------- Yazıldı @ 00:14:49 ----------

Koymayacaktım ama sen internette gezinmekten bahsetmişin. Şu videoda 12:45 den sonraki bölüme bi bak :) İşkenceyi göreceksin..

[/Q
burda çift çekirdekli bi telefonla işlemçi gücü ondan kat kat düşük bi telefonu karşılaştırıyosunki x7 durumuna göre samsungdan daha iyi performans göstermekte

valent

valent

Üye
Android oyun ve uygulama yönünden başka işe yaramaz bir yazılım

cardanadam

cardanadam

Üye
manisaa

manisaa

Üye
root a gerek yok istegin herşeyi kurabilirsin

Takipçi Satın Al