annalı bir n8 alayım ve belle'li bir n8 diğer herşeyi açıp deneyelin hangisi daha hızlı hangisi daha yavaş. he bir de bunu ivo 3.1 kullanan biri söylüyor.belle'ni yenileme vakti geldi geçiyor. kurtulus40 ustanın cfwsini öneririm
![]()

Ben size dememiştim, bunu belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın. Birde benim karşılaştırmayı muadil bulmamışsınz ama . Konuyu açan arkadaşın kıyaslamasındaki telefonlara bakarsanız hatanın nerede başladığının farkına varırsınız belki. Evet benimde babamın şirketi değil android. Fakat gerçekleri değiştiremezsiniz. Andorid hızla gelişiyor ve neredeyse %50 pazar payına sahip. Ve her geçen gün yeni versiyonlarla dahada güçleniyor ekstra özellikler ekleniyor. Her neyse herkesin seçimine saygı duymak lazım ama mantık diyede birşey var. Ve seçiminizi bir başkasının seçimini kötüleyerek üstün çıkaramazsınız. Saygılar..
Ayni donanimla yanyana gelselerde Symbian 680 mhz 1 ghz Android e esit diyenler cevaplarini alsa![]()
Uygulama yönünden : apple "en gelişmiş en yaygın uygulamaları mevcut."
Hız yönünden : bu kıyaslamada kullanımınıza bağlı.
Dayanıklılık bakımından : Nokia her zaman ezer.
Kullanım/kişiselleştirme : ios ve android
bişey dicek varsa desin haklıyım ?zaten qsaw kankam açıklamış.
Kendi kendinizle çelişiyorsunuz. Hem herkesin seçimine saygı duymak lazım deyip arkasına ama mantık diye de bir şey var deyip insanlara hakaret edemezsiniz. Yani sizin de dediğiniz gibi, seçiminizi bir başkasının seçimini kötüleyerek üstün çıkaramazsınız. Saygılar...
----------Eklendi @ 21:02:59 ---------- Yazıldı @ 20:59:03 ----------
Sen de haklısın symbian ezer geçer. Dalvik denen şeyden haberin yok herhalde senin.
----------Eklendi @ 21:09:03 ---------- Yazıldı @ 21:02:59 ----------
Kişiselleştirme: iOS??? Hayatımda duyduğum en büyük yalanlardan. Ayrıyetten tekrarlıyorum, kullanım açısından Symbian iOS'u ezer.
Sizin teoriye göre Symbian'ın daha iyi olması lazım.kimseyle polemiye girmek istemiyorum ben yıllardır symbian kullanıyorum menüsünde istediğim her şeyi şıp diye buluyorum istediğim gibi kişiselleştirebiliyorum istediğim herşeyi istediğim kişiye gönderebiliyorum android diyorsunuz neyin nerde olduğu belli değil daha rot yüklemeden proğram yükleyemiyorsunuz iphone diyer telefonlara resim bile gönderemiyorsun ben ne yapayım öğle sorunlu telefonları ya android kullanan arkadaşlar gidirn bir kendi sayfanızdaki sorunları sayın birde burdaki sorunları sayın bakalım hangisi fazla ios kullanan arkadaşlar sizde diyer marka telefonlara en azından resim(bluetooth ile) gönderin ondan sonra konuşalım bu konuları
madem telefon kıyaslamıyoruz o zaman buyur işletim sistemlerine. 5. dakikadan sonra izleyebilirsin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 00:36:22 ---------- Yazıldı @ 00:14:49 ----------
Koymayacaktım ama sen internette gezinmekten bahsetmişin. Şu videoda 12:45 den sonraki bölüme bi bakİşkenceyi göreceksin..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/Q
burda çift çekirdekli bi telefonla işlemçi gücü ondan kat kat düşük bi telefonu karşılaştırıyosunki x7 durumuna göre samsungdan daha iyi performans göstermekte
Root etmeden program yuklenmiyor mu ? APK dosyasini buldugunuz an yuklersiniz. Symbian gibi sertifika derdi yok.