Symbain Anna İyice Yaklaştı ! Nokia X7 Ve E6 Satışta !

_ardaa

Üye
ne bekliyorsunuz binlerce HD oyun mu, çok oyun meraklısıysanız zaten telefon almak saçma gidin psp yada benzeri oyun konsolları alın, nintendo-wii tavsiye ederim joystcik sizsiniz epey eğlenceli oluyor.

----------Eklendi @ 13:52:03 ---------- Yazıldı @ 13:49:33 ----------

bari birşeyler kaptın mı C++ dan

arkadaş c++'mı öğreniyor, kendi başına bu dili öğrenmesi üstüne üstlük öğrendikten sonra qt ile uygulama geliştirmesi imkansız, c++ tek başına uygulama geliştirebilecek seviyede öğrenilmesi imkansız bir dildir.

C# için mono projesi gerekliymiş qt ile uygulama geliştirmek için ve maalesef mono henüz çıkmadı senelerdir bekliyoruz çıkarsa şayet c# ile ben yazarım uygulama telefon için.

Uruloki

Üye
yok port etmek istiyorsa oyunların exe leriyle oynuyacak filan sonra kod eklicek qt sdk ile

_ardaa

Üye
port olayını bilmiyorum ama arkadaşın önünde epey bir yol var.

Konu Sahibi
QT ile çok şey varılabilir QT anda olduğu gibi iphone uygulamaları bile symbiana adapte edilebiliyor ama nokia bunun farkında olduğu halde beta labs gibi bir oyun yazan yan kuruluş açmadı eğer QT ile oyun geliştirmek üzere bir stüdyo kursa idi şu anda bir sürü HD oyunumuz vardı.

velevki kesmese devam etseydi 4 seneye symbian 3 mü kalacaktı ? hayır. symbin 4 belki 5 çıkacaktı. tıpkı geçen sene s60v5 olduğu gibi. s60v5'e destek varmı ? hayır? android 1,5 - 2 - 2,1 e destek varmı hayır? yani zaten işletim sistemerinin bir ömrü var. 2016'da symbin 3 içilen biçilen ömür. bunu niye millet dert eder anlamıoyrum. zaten o güne kadarda muhtemelen n8 miadını doldurmuş olacak.

Tepkiler: iatis, serdar84 ve ozggurr
ozamnan kadr n8in üstüne bir ton model çıkar

Konu Sahibi
Nokia Zaten Hiç Durmaz. Hep üretir İllaki Ayda Bir Model Lanse Edecek. Bu Yüzden O Telefonlara Özel İşletim Sistemini Yamalarken Bizim Eski Teller Arka Planda Kalıyor Ne Yazıkki Ve Güncellemeler Bize Geç Geliyor :/

CnFk

Üye
ne annaymış yaw anamızı ağlattı ha bugün ha yarın

Ozan

Admin
Arkadaslar lütfen birbirinize karşı seviyeyi koruyun. Kimse hiçbir markanın baskasını kırarak savunmasını yapmasın bunun bir anlamı da yok zaten.

serdar84

Üye
ben dogrulari yazdim niye benim yazdigim yazi gidiyorda baskalarinki gitmiyo ozaman tüm konuyu kapattin özgür bir dünyada yasamiyormuyuz ***

serdar84

Üye
ne yazdiniz la ben okuyamadim evde yoktum bidaha yazinda okuyak....

_ardaa

Üye
sen daha banlanmadın mı o kadar hakaretin ardından hayret uyarı bile almamışsın.

serdar84

Üye
sen nasil banlanmiyorsan bende öyle banlanmiyorum dua et sikayet etmiyorum sizi