memoli6767
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardes resimlerde gördügün gibi kamyon özelliklerinin olmasi adi üzerinde zaten Truck Karvan otobüs özelligiselama memoli kardeş ne farkı var biraz detay verirmisin
arkadasim indirdigin partlari acaksin SygicTruck klasörünükardeş merhba ben bunu kurmayı başarmadm ayrımtılı anlatabilrmsn
Slm memoli ben indirdim dediginiz gibi yukluyorum eski surumu vardi onu sildim daha sonra yukledim her yuklendikten sonra bir sey bulunmadi diyor ve yeni surumu satin alin diyor galacy note 3 e yuklemeye calisiyorum ve ne telefonda calisiyor nede sd kartta calisiyor yardimci olursaniz sevinirim aslinda igo truck u istiyorum oda olmuyor ikisinide nasil yukleyecegimi anlatirsaniz sevinirim telefondan silmem gereken bir sey varmi android data icindeki map haricinde onu sildim gene olmuyor ve emeklerin icin tesekkurler
arkadasim sygic truck yeniyide yükliye bilirsin benim ekledigim Apk indir senin yüklü olan kaldir yüklede problem olsada benim ekledigimbende igo truck un apk si yok ve mümkünse paylaşabilirmisin android mapıyla beraber eğer harita uyumluysa sygic truck u eski apk ile kurdum oldu çalıştı bir de igoyu kurabilirsem işime yarayacak tesekkürler ilgilendiğiniz için ve cevabınız için
ben linkleri indirdim fakat klasör partilerini 1 incisini kurdu ikincinse kodu yanlış diyor maplardada aynı problem oluyor bunu nasıl çözeriz
slm memoli kardesim igo truck okadar çok dosya varki nasıl yapacam bilmem klasörlerin birini kodla açıyor ikincisine kod hatası dıyor ve bilgisayar donuyor yeniden başlata giriyorum mecburen gitmiyor yoksa ve klasörsüz yükleyeyim dedim gene olmuyor ve igo sd kart takır dıyor hepten kafam karıştı bunun en kolay yolu nasıl şifresiz ve sygic gibi kaç saatir bununla uğraşıyorum bilgisayarı açıp kapatmaktan gına geldi okadarda dosyaları indirdim yardım lütfen tesekkürler
Slm memoli kardesim verdigin linkten igo truck dosyalarini indirdim maplarin icinede indirdigim harita ulkerinin icindeki dosyalari attim kurdum calisti ama dosyalari acip yuklerken icindeki dosyalarin icindeki dosyalarda kod hatasi veriyor yoksa hersy o kod hatalarini vermese olay tmm mumkunse onu cozebilirmisiniz simdiden cok tesekkurler
arkadasim sygictruck klasörü part1.rar ve digerlerine indirmek icin tikladigindabu konuyu birtürlü anlamadim yukarida SygicTruck v13.6.1 HERE (nt) 12.2015 Deu. yaziyor ve assagi dogru indigimde
SygicTruck klasörü.part1.rar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
"
"
yani Türk haritasi var alman haritasini bulamadim, simdi bu "SygicTruck klasörü.part1.rar" linklerinin yarisi iniyor yarisi inmiyor daha dogrusu linke hic basilmiyor
acaba sadece Türk veya alman haritasi olan bir dosya varmi tek indirdikten sonra telefona atip ve öbür haritalari devam indirecem
part1i yazdigin gibi yönlendiriyor fakat part2 sadece yazi olarak gösteriyor bir fonksiyonu yok ve maps indirme programini indirdim virus gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?