Sygic v14.7.4 HUD, Blackbox (Kara Kutu) + ta 2014.06 + Nt 2014.09 Türkiye haritasi

Sponsorlu Bağlantılar

Adanalim

Adanalim

Üye
sygic bu işi bozmuş aradığımı bulmak için cadde sokak soruyor. bilsem bunları zaten giderim sana ne soracam o zaman
saçma sapan bişey olmuş.
daha iyisini bulursan paylasda faydalanalim arkadas

AdemOyuklu

Üye
memoli kardeş bunda sesli yönlendirme yok değil mi ? rotayı ayarlıyorum sesli konuşma seçiyorum ama bir türlü saga sola dön ileri git demiyor anlayamadım

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
memoli kardeş bunda sesli yönlendirme yok değil mi ? rotayı ayarlıyorum sesli konuşma seçiyorum ama bir türlü saga sola dön ileri git demiyor anlayamadım
var kardeş sesli yönlendirme olmasa ne işe yarasın ayarlar/bölgesel,ses ayarlarına gireceksin buradan indire ceksin var göstersede silip yeni indireceksin

S&S

ersinaksor

Üye
hocam . part part indirdiklerimizi nasıl birleştirmeliyiz . olduğu gibi atsak çalışırmı birleştirmeye gerek varmı rar dosyaların içindeki maps klasörlerini

Luck Star

Luck Star

Üye
hocam . part part indirdiklerimizi nasıl birleştirmeliyiz . olduğu gibi atsak çalışırmı birleştirmeye gerek varmı rar dosyaların içindeki maps klasörlerini

partların hepsini seç sağ tıkla buraya çıkart de.

ersinaksor

Üye
partların hepsini seç sağ tıkla buraya çıkart de.

hocam şimdi : nq 2014.09 mapsi yükledim iki part olarak indi . her ikisinde de wcl ve tur klasörleri var . telefonda sygic klasörünündeki maps kalsörüne nasıl atmalıyım

Luck Star

Luck Star

Üye
hocam şimdi : nq 2014.09 mapsi yükledim iki part olarak indi . her ikisinde de wcl ve tur klasörleri var . telefonda sygic klasörünündeki maps kalsörüne nasıl atmalıyım
Onu konuda anlatmış usta ben yuklemedim malesef ama dar isimleri part1 part2. Yazıyorsa dediğim gibi 2sini sec sağ tıkla Çıkart çıkanları da atılması gereken yere aticaksin

ersinaksor

Üye
Onu konuda anlatmış usta ben yuklemedim malesef ama dar isimleri part1 part2. Yazıyorsa dediğim gibi 2sini sec sağ tıkla Çıkart çıkanları da atılması gereken yere aticaksin

teşekkürler ben iyice okuyayım konuyu

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadas indirdigin 2parti beraber acacaksin bir Maps klasörü olusacak
Sygic klasörünün icindeki maps klasörlerini degisirsin normal Sygic navi actiginda ayarlardan
girip ses,dil ayarlarinda yaparsin
yapamdigin yerde yazarsin ama nasil yaptigini yazarsan ona göre yardimci olmaya calsirim
emin olki sandigin kadar zor bir sey degil yapmak

S&S

ersinaksor

Üye
arkadas indirdigin 2parti beraber acacaksin bir Maps klasörü olusacak
Sygic klasörünün icindeki maps klasörlerini degisirsin normal Sygic navi actiginda ayarlardan
girip ses,dil ayarlarinda yaparsin
yapamdigin yerde yazarsin ama nasil yaptigini yazarsan ona göre yardimci olmaya calsirim
emin olki sandigin kadar zor bir sey degil yapmak

S&S

teşekkür ederim sorun çözüldü
arkadaşlar : google playe yönlendirip başarısız olma vs sorun varsa eski klasörü komple kaldırım memoli nin paylaştığı hazır sgyic klasörünü indirip içine istediğiniz haritayı atıp kullanabilirisiniz . yine paylaşmış olduğu connent info yu orjinaliyle değiştirin klasörde yoksa sgyic tanımıyo nt. haritasını . aksi taktirde boş olarak algılıyo . gayet başarılı şimdilik
Loquendo tts yi kullanabilen varmı ? Indirdim ama seçemiyorum sadece normal sesli yönlendirme aktif herhalde

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadas ayarlara girdiginde bölgesel ayarlardan ses ayarlarindan var göstersede sil yenisini indir
birde ayarlara girdiginde ssg yukaridaki 3nokta var üst
üste oradan gir aktifleştir ondan sonra dene normal
calismasi gerekir

S&S

aykutdal71

Üye
Premium valid until 24.11.2014 yazıyor lisans durumunda bu tarihten sonra program işlevi kalır mı acaba

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Premium valid until 24.11.2014 yazıyor lisans durumunda bu tarihten sonra program işlevi kalır mı acaba
arkadaş maps klasörünün icindeki content-info tex var onu degismen gerekir benim sunuma atigimla.

S&S

aykutdal71

Üye
arkadaş maps klasörünün icindeki content-info tex var onu degismen gerekir benim sunuma atigimla.

S&S
üstad değiştirtim content.info yu senin verdiğinle ama store a girdiğimde yine aynı tarihte biteceği uyarısı alıyorum sildim tekar kurdum ama olmadı

szqn55

szqn55

Üye
araba kamerası özellikli ne işe yarıyor

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
araba kamerası özellikli ne işe yarıyor
arkadas Sygic navi normal sekilde kullanirken kamera özelligini actiginda öndeki durumu kamera kayit edebilir
tikladiginda ekrana kücük sekilde acilir onunda üzerien tikladiginda tam ekran acilir belli süreyi kayit eder
kisaca denersen göreceksin haberlerde görmüssündür bazi ülklerde araba kamerasi mecburiyeti var bir nevi
bunu karsiliyor diyebiliriz..

S&S
üstad değiştirtim content.info yu senin verdiğinle ama store a girdiğimde yine aynı tarihte biteceği uyarısı alıyorum sildim tekar kurdum ama olmadı
benim yazdigim sekilde normal kullana biecegin content-infoyu kegistirdiysen bekle arkadasim o gün gelsin

S&S

musti50

Üye
Bu isi bir türlü anlamadim en son version 14.6.8apk buldum indirdim ama o versionun tel hafizasina yüklenecek dosya nerede

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Bu isi bir türlü anlamadim en son version 14.6.8apk buldum indirdim ama o versionun tel hafizasina yüklenecek dosya nerede
arkadas burada aradigin burada Sygic klasörü vede maps icinde
yanliz Nt mapsinida kullanmak istersen 1.sayfayada yazmakta gerekli aciklamalar

Sygic klasörü
yeni yükleyecek arkadaslar icin hazir Sygic klasörü + Türkye mapsi icindedir..
Sygic ve ta 2014.06 TR maps
part:1

part:2

yada buradan Sygic ve ta 2014.06 TR maps

PW:memoli6767

1- benim sunuma attigim Sygic dosyasini indiriniz
2- maps indirme programiyla veya elinizdeki mapslari Sygic dosyasinin icindeki Maps
dosyasina atacaksiniz
3- Sygic dosyasini tlf,nun hafizasina yada ext SD karta atacaksiniz
4- SygicApk yükleyeceksiniz

S&S

higlift

higlift

Üye
Bende hud ve kara kutu kilitli geliyor

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Bende hud ve kara kutu kilitli geliyor
arkadas benim sunuma attigim Sygic klasörünü inidriysen Sygic/Maps klasörünün icinde content-info var onu
degistir senin maps klasörünün icindekiyle probleminni cözmüs olursun yada nt mapsini kullanirsan yine benim sunuma ekledigim nt maps klasörü var onun icindeki comtent-info texi degirsen normal sekilde calisir...

S&S

Üst Alt