Sygic Navi v16.0.11 Apk+tomtom(ta) 2015.12+HERE(nt)2015.12 Maps

Sponsorlu Bağlantılar

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Sygic Navi v16.0.11 Apk+tomtom(ta) 2015.12+HERE(nt)2015.12 Maps

Sygic klasörünü tlf,nun hafizasina yada sd karta atiniz Sygic apk yükleyiniz
ülkelerin mapsini indiriniz Sygic/Maps klasörüne atiniz..
Sygic tomtom teleatlas(ta) v2015.12 Maplari indirebilirsiniz.
arkadaslar Sygic 3D görüntüsüde eklenmistir elinizdeki mapslarida kullana bilirsiniz 3D icin indirmeniz gereken
OpenStreetMap 3D buildings indirme programi eklenmistir PC,de
indirdigniz 2dc teksi ya elinizdeki Ülkelerin Maplarin icine atiniz
yada yeni indirirseniz Mapslari onlarinda icine atiniz 3D görüntüsünü tam elde etmek isterseniz

Sygic/Maps v2015.12
Almanya,Andora,Arnavutluk,Avusturya,Belarus,Belcika,Bosna Hersek,Bulgaristan,Cebeli Tarik,Danimarka,Estonya,Finlandiya,
Fransa,Hollanda,Hirvatistan,Karadag,Kibris,Letonya,Livanya,Licenstayn,Lüksemburg,Macaristan,Makedonya,Malta,Moldovya,
Monako,Norvec,Polonya,Portekiz,Romanya,Rusya Federasyonu,San Marino,Slovakya,Slovenya,Sirbistan,Ukrayna,Vatikan,
Yunanistan,Cek Cumhuriyeti,Ingiltere,Irlanda,Ispanya,Isvec,Isvicre,Italya,Izlanda,
TÜRKiYE..

YENi Sygic Navi v16.0.11 Apk+tomtom(ta) 2015.12+HERE(nt)2015.12 Maps
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: kemalyuce, ostsee, kempa ve 1 kişi daha

Col_Kartali

Üye
Telefone yükledim ama sesli yönlenirme listesinde türkçe yok, indirmeye kalktığımda türkçe ses paketinde indirme tuşu gözükmüyor.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Telefone yükledim ama sesli yönlenirme listesinde türkçe yok, indirmeye kalktığımda türkçe ses paketinde indirme tuşu gözükmüyor.
arkadaşım elide varsa başka Sygic Res klasörünün içinde voice klasörünü değiştir
yada v16.10. onun crk,lı olmayanı eklemiştim onu yükle bütün dilleri indir değiştir
yada kaldırıp buradaki crk,lıyı yüklersin content info,yu değişmen gerekirse onuda değişirsin
zamanım olduğunda gerekirse ben Sygic klasörüne eklerde yenisiyle değişirim .

• Beğen
Tepkiler: ostsee
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

Sygic v16.0.11 üzerine yükliye bilirsiniz

Son düzenleme:
kumpas19

kumpas19

Üye
adamin krali ahmet abi nasilsin indiriyorum simdi tv süper simdi butun kanallar var evde saywnde

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
adamin krali ahmet abi nasilsin indiriyorum simdi tv süper simdi butun kanallar var evde saywnde
ALLAH,ima hamdu senalar olsun iyiyim sende iyisindir insaALLAH yardimci ola bilmissem ne mutlu bana

• Beğen
Tepkiler: kumpas19

Üst Alt