Sygic Navi v 15.6.4 Apk + tomtom teleatlas(ta) v 2015.09 Maps

Sponsorlu Bağlantılar

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

arkadaslar kullanmakta oldugunuz Sygic üzerinede yükliye bilirsiniz
Sygic tomtom teleatlas(ta) v2015.09 Maplari indirebilirsiniz.
arkadaslar Sygic 3D görüntüsüde eklenmistir elinizdeki mapslarida kullana bilirsiniz 3D icin indirmeniz gereken
OpenStreetMap 3D buildings indirme programi eklenmistir PC,de
indirdigniz 2dc teksi ya elinizdeki Ülkelerin Maplarin icine atiniz
yada yeni indirirseniz Mapslari onlarinda icine atiniz 3D görüntüsünü tam elde etmek isterseniz

Sygic tomtom (teleatlas) ta 2015.09
Almanya,Andora,Arnavutluk,Avusturya,Belarus,Belcika,Bosna Hersek,Bulgaristan,Cebeli Tarik,Danimarka,Estonya,Finlandiya,
Fransa,Hollanda,Hirvatistan,Karadag,Kibris,Letonya,Livanya,Licenstayn,Lüksemburg,Macaristan,Makedonya,Malta,Moldovya,
Monako,Norvec,Polonya,Portekiz,Romanya,Rusya Federasyonu,San Marino,Slovakya,Slovenya,Sirbistan,Ukrayna,Vatikan,
Yunanistan,Cek Cumhuriyeti,Ingiltere,Irlanda,Ispanya,Isvec,Isvicre,Italya,Izlanda,
TÜRKiYE..

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: dilmen123, hkant ve cemor

yaren_70

Üye
Teşekkürederim.

• Beğen
Tepkiler: dilmen123 ve memoli6767

sevecen07

Üye
kardeş programı telefona kopyladım, ama cihaz hafızasında sygc diye bir klasör oluşmadı, bu haritayı nereye kopyalayacam

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
kardeş programı telefona kopyladım, ama cihaz hafızasında sygc diye bir klasör oluşmadı, bu haritayı nereye kopyalayacam
arkadaşım hazır Sygic kalasörünü kullanmiyorsan rootlu degilse yükleyip actıgında internetin olacak kendisi indirir Sygic klasörünü onun icindeki Sygic/Maps klasörüne atacaksin veya actiginda naviyi kendi üzerunden istedigin ülkelerin mapsini indireceksin 15.6.6 apk ekledim unuda deneye bilirsin.

scm

Üye
Sygic i yeni kullanacagım bu sürüm içinn klasörde bulunması gereken res-androit-maps gibi ana klasörleri nereden tamamlarım.
sygic de degişik haritaları geçişli olarak degiştirerek kullanmak için igo da kullanılan map changer, sygic tede kullansa sonuç verirmi ?

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Sygic i yeni kullanacagım bu sürüm içinn klasörde bulunması gereken res-androit-maps gibi ana klasörleri nereden tamamlarım.
sygic de degişik haritaları geçişli olarak degiştirerek kullanmak için igo da kullanılan map changer, sygic tede kullansa sonuç verirmi ?
arkadasim normalde int. olduktan sonra indirmesi gerekir buraya eklemisitim buraya bir bakarsin arkadasim.

YENi Sygic Navi v 15.6.5+15.6.6 Apk + tomtom teleatlas(ta) v 2015.09 Maps - MaxiCep

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
sayfadaki Sygic_15.6.6_Beta_Happy_Holiday_Version un en altında dediginiz gibi sygıc klasör diye var ve onu indirdim. O genel bir sürüm olup vede her apk ile çalışırm? Yoksa sagdece beta ya ait olan apk ilemi çalışır.

arkadasim hepsinde calismasi gerekir kisa bir indirme yapar ondan sonrada acilir daha öncede yazdigim gibi HUD veya digerlerinde kilit resmi gösterirsede Sygic/Maps klasörünün icindeki content info,yu degisirsin yinede problem olursa yazarsin yardimci olmaya calisirim.

Üst Alt