Sygic Navi v 15.5.8 Apk + tomtom teleatlas(ta) v 2015.06 Maps

Sponsorlu Bağlantılar

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

arkadaslar kullanmakta oldugunuz Sygic üzerinede yükliye bilirsiniz
Sygic tomtom teleatlas(ta) v2015.06 Maplari indirebilirsiniz.
arkadaslar Sygic 3D görüntüsüde eklenmistir elinizdeki mapslarida kullana bilirsiniz 3D icin indirmeniz gereken
OpenStreetMap 3D buildings indirme programi eklenmistir PC,de indirdigniz 2dc teksi ya elinizdeki Ülkelerin Maplarin icine atiniz
yada yeni indirirseniz Mapslari onlarinda icine atiniz 3D görüntüsünü tam elde etmek isterseniz

Sygic tomtom (teleatlas) ta 2015.06
Almanya,Andora,Arnavutluk,Avusturya,Belarus,Belcika,Bosna Hersek,Bulgaristan,Cebeli Tarik,Danimarka,Estonya,Finlandiya,
Fransa,Hollanda,Hirvatistan,Karadag,Kibris,Letonya,Livanya,Licenstayn,Lüksemburg,Macaristan,Makedonya,Malta,Moldovya,
Monako,Norvec,Polonya,Portekiz,Romanya,Rusya Federasyonu,San Marino,Slovakya,Slovenya,Sirbistan,Ukrayna,Vatikan,
Yunanistan,Cek Cumhuriyeti,Ingiltere,Irlanda,Ispanya,Isvec,Isvicre,Italya,Izlanda,
TÜRKiYE..

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kempa, be-cool, acemhasan ve 1 kişi daha

éxpért.éxé

Üye
Paylaşım için teşekkürler. Küçük bir sorum olacak. Acaba import klasörü ne işe yarıyor. Nasıl kullanmamız gerekecek.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşım için teşekkürler. Küçük bir sorum olacak. Acaba import klasörü ne işe yarıyor. Nasıl kullanmamız gerekecek.
arkadasim Import klasörü radarlari kapsiyor Import klasörünün icindeki hangi ülkeleri kullanacaksan ayirip
Import klasörü olarak Sygic/Maps klasörünün icine atacaksin Import klasörü olarak navi actiginda soracak
ok.leyeceksin rakadarlari yüklemis olacaksin yanliz haber verme özelligi yok istersen Import klasörünü
hic kullanmaya bilirsin sabit radarlari Mapsin icinde var seyyarlar yok ..

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Usta yukledim ama bi turlu gps bulamiyor bundan once navitel kuruluydu abinda buluyodu

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Usta yukledim ama bi turlu gps bulamiyor bundan once navitel kuruluydu abinda buluyodu
arkadaşım her tlf değişik genelde uzun süre gps kapalıysa ilk açıldığında uzun sürer
bulması bulunduğun yerde hava şartlarıda önemli bilirsin bunda önceki versionlarda
problem yoktunsa onlarda kalırsın yada Navitel var benim buraya sunuma attığım
onu yüklersin gönlüne kalmış..

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
arkadaşım her tlf değişik genelde uzun süre gps kapalıysa ilk açıldığında uzun sürer
bulması bulunduğun yerde hava şartlarıda önemli bilirsin bunda önceki versionlarda
problem yoktunsa onlarda kalırsın yada Navitel var benim buraya sunuma attığım
onu yüklersin gönlüne kalmış..
Hocam kusura bakma evde cekmemis disari cikinca hemen calisti ellerine saglik

• Beğen
Tepkiler: memoli6767

egzantrik1453

Üye
yolculuk sırasında 5 dakikada durduruldu hatası veriyor. Tekrar açmak zorunda kalıyorum.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
yolculuk sırasında 5 dakikada durduruldu hatası veriyor. Tekrar açmak zorunda kalıyorum.
arkadaşım öncelikle ayarlarını kontrol et belli süre sonra kapanma ayarlarını kontrol
et yinede problem olursa tamamen yenileyip denersin öncelikle ayarlarını kontrol edersin
yenilediğindede ayarlarını yaparsın..

behzat

behzat

Üye
teşekürler en iyisi bu bence

• Beğen
harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Hocam buna laz sivesi eklenebiliyormu forumlarda arastirdim bisey bulamadim varmi senin bilgin

kempa

Üye
Hocam bu güzel paylaşım için teşekkürler. Bunun HUD özelliği var mı?

• Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu güzel paylaşım için teşekkürler. Bunun HUD özelliği var mı?
var arkadasim menü bölümüne girdiginde HUD yazar kapali gösteriyorsa bir yerde hata yapmissindir content info var ekstra onu indirip
Sygic/Maps klasörünün icindekiyle degisirsin..

• Beğen
Tepkiler: kempa

kempa

Üye
var arkadasim menü bölümüne girdiginde HUD yazar kapali gösteriyorsa bir yerde hata yapmissindir content info var ekstra onu indirip
Sygic/Maps klasörünün icindekiyle degisirsin..
Teşekkürler Hocam, çok saol...

• Beğen

Üst Alt