sisinasi
Üye
arkadas ben tam anliyamadim sesli yönlendirmeyi istersen rota ver hesapladiktan sonra ekrana tikla asagida göreceksinyeni sürüm kullanım açısından daha kolay ancak ses bölümünden harici ses dosyası indirip uyarılarda kullandığımız bu ses yeni sürümde maalesef çalışmıyor. Ses dosyası indiriliyor ancak seçilip çalıştırılamıyor. Sanırım bu yüzden uyarı mesajlarında sadece mevcut uyarı sesleri ile (konuşma değil) uyarıyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı?
arkadas senin yazdigina sözüm yokda daha cok problemler var radarlarin ayari seyyar radarlarin eklemesises ayarı içerisinde zeliha sistemle birlikte geliyor bu sadece belli başlı seslendirmeleri gerçekleştiriyor. İlave ses dosyaları içerisinde mesela selin indiriyorsunuz. İnmiş gözüküyor ancak seçilen kurulmuş diller arasında gözükmediği için seçemiyorsunuz. seçilemediği için de uyarılardaki seslendirmeler malesef kısıtlıoluyor. Sanırım sorunu daha net açıklayabildim.
arkadas zaten bir apk bir dosya ic ice maps indirmek istiyenler icin program var istiyene birde TR mapsı var
indirmede problem yasayanlar icin sana karışık gelmis
S&S
arkadas densizligie gerek yok sana fikrini soranda olmadi benim tlf,numa 12 tane navi programi yüklü senin bildigin kadar benim unuttuklarim var"Kelger" adlı üyeye katılıyorum. Onu şuraya at bunu buraya at diye yazacağınıza, nereye atılacaksa at içine öyle upload et arkadaş. Milletle alay eder gibi bu ne yaw. Yabancı sitelerden alıyorsunuz google çeviriyle çevirip yayınlıyorsunuz. Kurduğun cümlelere bir bak Allah aşkına. Gerçekten senin adına üzülüyorum.
ekledim tek Sygic v 14.5.4 Apk,yi fakat sunumdaki Sygic dosyasinin tamamini indirmekSon sürümün sadece apk dosyasını ekleyebilir misin?
Guncel harita bende vardi zaten ve telden indirdigim icin kotaya girmesin dedimekledim tek Sygic v 14.5.4 Apk,yi fakat sunumdaki Sygic dosyasinin tamamini indirmek
5dk sürüyor be arkadas...
Sygic maps v 2014.06 Türkiye haritasi
arkadaslar Sygic maps v 2014.06 Türkiye haritasi eklenmistir elinizdeki haritayla (maps) degisebilirsiniz
tur.ta.2014.06.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
S&S
arkadas O baska bir durum haklisin yanliz sendeki mapsda eskidi yenisini sunuma attim..Guncel harita bende vardi zaten ve telden indirdigim icin kotaya girmesin dedim
arkadas sen bir yerde hata yapmissin nerede kesin bir sey diyemem ama senin yüklerken yaptigin hataylaKardes bu sygic hata veriyot surekli google play hatasi veriyor acinca ve kapaniyor?
Sygic dosyasini indirdin mi?Kardes buda ayni hatayi veriyor. Uygulamayi acinca Downloading diye bi yazi cikiyor daha sonra downloading failed google play store vs. biseyler yazip kapaniyor. İnternette bu sorunu alan cok kisi gordum ancak cozumunu bulamadim.
EvetSygic dosyasini indirdin mi?
Belki de hepsi inmemistir.Bida indirmeyi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?