hknklbk
Üye
arkadas ne anlatmaya calıştın ben anlamadımhtc one'da google play yada cyanogenmod ile çalışıyor sense tabanlı romda yine tırtanlaşılan tam sürümü bekleyeceğiz
arkadas diger sunuma attıgım 14.3.2 olanı denemeni tavsiye ederimgps baglanmıyor sebebi nedir xperia z cihaz acık cihazda gps
tşekkürler aynn dediğin gibi bulunduğum yerle alakalı problemmiş sagolarkadas diger sunuma attıgım 14.3.2 olanı denemeni tavsiye ederim
Gps bulma isine kesin bir sey djyemem bulundugun yerle
alakalı olabilir ilk gps bulma uzun serebiliyor tlfdan tlf.na
farklı oldugu icin bide bu sygic beta deneme asamasinda
oldugu icin onunla alakalı olabilir dön gitsin daha önceki
Sygic 14.3.2.ye yanliz öncelikle 14.3.1 apk yükle yoksa yükliyemezsin birde bu dene gps bulma isi nasil olacak
S&S
bunun arayüzünü beğenmiştim de neyse artıkarkadas ne anlatmaya calıştın ben anlamadım
problemin 14.5.2.yse ben zaten sunum bölümünde yazdım eskide kalmanızı yani Sygic v14.3.2 olanda ben
14.5.1 ve üzeri berbat bir navi programi görmedim
en q10 degisik navi programi denedim tlf.numda
S&S
Berbat ıdı nıye koydun cevap istiyoruz yok eskısı guzeldı yukluyorum eskıyı dowload dıyor crk olduğu haldearkadas ne anlatmaya calıştın ben anlamadım
problemin 14.5.2.yse ben zaten sunum bölümünde yazdım eskide kalmanızı yani Sygic v14.3.2 olanda ben
14.5.1 ve üzeri berbat bir navi programi görmedim
en q10 degisik navi programi denedim tlf.numda
S&S
sakin ol arkadas ben bütün herseyi birakip birisi bir sey yazar diye bekliyeyimi buradaGoogle play diyor kapaniyorZorla yükledim ama 3D pozisyonunda durmuyor ayarlarda varsa bir yardim
Berbat ıdı nıye koydun cevap istiyoruz yok eskısı guzeldı yukluyorum eskıyı dowload dıyor crk olduğu halde
arkadas ayarlardan gerekli ayarlari yapman gerekiyor diger arkdasa yazmistim sanada tavsiyen öncelikleSelamlar,
Bu 14.5.2'yi denedim, daha önce de 14.5.1'de aynı problem vardı. Halletme şansı var mı acaba??
14.5.2 programı tam ekran göstermiyor. Note2'nin Status Bar'ı hep görünüyor (ki ben bunu istiyorum zaten).
Ancak mesela otobanlarda levhalar çıkıyor ya, o levhalar yarım çıkıyor, üst tarafı kesik çıkıyor.
Sol üst köşede bir sonraki manevra & dönüşleri filan gösteren küçük işaretler de yarım (üst kısım yok) olarak çıkıyor.
Çözümü var mı acaba?
harikasın eyvallah kardeş facebook kullanıyormusun
arkadas eger benim sunuma attigimı indirdikten sonraKonuda anlatıldığı şekilde 14.5.1 yükledim, fakat uyarı olarak 02/08/2014 de dolacagi yazıyor altta resmi yükledim acaba kullanamayacak mıyım
arkadas demo verdigin rotayi hesapladiktan sonra nasil nerden gittigine Naviden bakmaktirDemo olayı nedir bu arada teşekkürler
Tamam teşekkürlerarkadas demo verdigin rotayi hesapladiktan sonra nasil nerden gittigine Naviden bakmaktir
verdigin rotayi hesapladiktan sonra ekrana tikladiginda asagida cikan yere girince sola dogru cek
demo yerini göreceksin...
önceki 14.3.2 lerdede rotayi hesapladiktan sonra secenekler buraya tiklayip rota seceneklerinden
rotayi demo modunda baslattan gireblilirsin...
S&S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?