sx2 çıkmaz diyenler buna çok iyi baksın sx2 resimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
neresi güzel ya..beş para etmez kaba bir telefondu...aldığıma pişman olmuştum...

ByMobil

ByMobil

Üye
fake değil telefon tanıtıldı üretime geçilmedi ! CeBIT 2005 fuarına bakabilirsiniz.

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
O Telefonnu Ben Piyasada Görmedim...Ama Tip Olarak Güzel Görüntüsü Var...

@N !_X

Üye
teknoloji diyorum başkada bişi demiyorum karrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdeşiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

oxsinox

Üye
yav sx1 zaten mesaj düşmanı bır telefon... ayrıca kafayı yıyp kullanılamaz hale gelmeyen sx1 varmı? varsa gozum kapalı 1.ooo ytl verırım o adama... sx1in sorunu ne bılmıyorum ama hepsi bı sure sonra dıııttt sesı cıkartıp mafiş oluyor... ayrıca akıl var mantık var benq de sen gıt satılmayan bır fırmanın telefonun al.. essegım gıbı battı tabı... arkadaslar sx2 cıkarsa soz herkese 1 er tane alacagım:D:D tabı bu telefonu kullanmak ıstecek bırılerı varsa

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
Benq Nün Güzel Modeleri Gelecekmiş Windowslu,pda Tarzında Duyumlar Var Tayvandan Yazı Bekleyin Yada Bir Kaç Ay Bombayı Patlatmayı Düşünüyor Benq Firması Haberiniz Ola

bukalemun82

Üye
Bikere Siemens bİTTİ BENQ firması satın aldı siemensi bun arada artık siemensler BenqSiemens olarak üretiliyor. Ne uğraşıyorsunuz sx2 diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt