sx2 çıkmaz diyenler buna çok iyi baksın sx2 resimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

radovex

Üye
    Konu Sahibi
sx2 çıkmaz diyenler buna çok iyi baksın sx2 resimi
İŞTE SX2 BUNU BİR SİTEDE GÖRDÜM VE DAHA ÖNCEDE DEMİŞTİM ÇIKVAKdiye ama bazı kişiler kendinden çok eminmişgibi konuştu
:box:

radovex

Üye
    Konu Sahibi
aklın sx2 aslında sx1 i anımsatıyo yine unutmamışlar yantarafa tuş koymuşlar

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Çıkmaz. O telefonun 1 seneden beri resmi var. Symbianlı güzel ama çıkmayacak maalesef. Üzerinde de yazdığı gibi "CONCEPT DEVICE" yani KAVRAM AYGITI. Yani daha üretime geçmemiş. Kusura bakma ama 1 senedir dedikodusu olan ve presentation'u yapılmayan hiçbir telefon yok. Bu süre en fazla 3 ay. Ayrıca bundan sonra dilimde söylemekte tüy bitti; BenQ-Siemens olarak çıkacak telefonlar. Siemens, SX1 faciasından sonra bi de symbianlı telefon üretir mi bilmem.

roce

roce

Üye
Lion Heart' Alıntı:
Çıkmaz. O telefonun 1 seneden beri resmi var. Symbianlı güzel ama çıkmayacak maalesef. Üzerinde de yazdığı gibi "CONCEPT DEVICE" yani KAVRAM AYGITI. Yani daha üretime geçmemiş. Kusura bakma ama 1 senedir dedikodusu olan ve presentation'u yapılmayan hiçbir telefon yok. Bu süre en fazla 3 ay. Ayrıca bundan sonra dilimde söylemekte tüy bitti; BenQ-Siemens olarak çıkacak telefonlar. Siemens, SX1 faciasından sonra bi de symbianlı telefon üretir mi bilmem.
+1...

turgay89

turgay89

Üye
en guzel cavap verilmis.. soylenecek bisey yok

Treable

Treable

Üye
+1...

by-forum

by-forum

Üye
süpersin kardeş

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
üretir niye üretmesin! sx1den ders alıp daha süperini yapamazlarmı sanki tek sx1mi bozuluyor sıfır telefon bile bozuluyor

karides

Üye
Ben bile bu resmi yaklaşık 8 ay önce koyup, bi de başlık açmıştım. Şimdi kendime gülüyorum.

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
Lion Heart' Alıntı:

katılıyorum

karizma61

Üye
kardeş bu boş iş sx2 tanıtım için üretildi ben siemensle yazışdım cebit te tanıtılmış seri üretimi gerçekleşmiyecek

CooL'n'Quiet

Üye
1 yıldır nette resmi olan tanıtım amaclı bir KOMPAKT ürün

luckyesref

luckyesref

Üye
Lion Heart' Alıntı:

Katılıyorum.
ayrıca Nokia dışında Symbianlı telefon çıkmaz.çünkü Symbian patentini Nokia aldı.keşke tazminat ödeyip bir telefon çıkarsalar.

kerved

Üye
çok güzel telefon çıksaydı güzel olurdu

fenerlicihan

fenerlicihan

Üye
iyi güzel

asi_muslumcu

asi_muslumcu

Üye
hehehhe arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

hehehhe arkadaşlar

orkun85

orkun85

Üye
görünüşü güzel ama bu cihazda fake sanki

ByMobil

ByMobil

Üye
konu eski.

bu telefon üretildi. evet üretilmedi değil kim ne derse desin kanıtlarla sunarım bunu. ancak üretilen telefon sayısı sadece tanıtımlara yetebilecek kadardı ve telefon üretilmedi. (bilinmeyen sebeplerden dolayı) Siemens CeBIT te bu telefonu tanıttı ismini hatırlamıyorum ancak Her görülen siemens e sx2 diyolar :D 10tane sx2 var piyasada olmayıpta fotoğrafı olan :D

tugberk16

tugberk16

Üye
Fake..

serseri1i

Üye
çıksa ne olacak ki telefonda bi kere tip yok özellikleri ne olursa olsun telefonda tip olacak ilkönce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt