SX1-NuraniV4-upragade version Çıktı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onuer007' Alıntı:
biz 16 yı cok beklerız
kardeş pazartesi günü konuştum çalışmaları devam ediyor memleketine gitmeden halletmeye çalışacakmış...

roce

roce

Üye
wolf_night' Alıntı:
kardeş pazartesi günü konuştum çalışmaları devam ediyor memleketine gitmeden halletmeye çalışacakmış...
Abi aman fazla aceleye gelmesin. Geç olsun ama sağlıklı olsun. Bu daha önemli. Biz şimdilik bu uograda wersiyonuyla idare ediyoruz...

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
roce' Alıntı:
Abi aman fazla aceleye gelmesin. Geç olsun ama sağlıklı olsun. Bu daha önemli. Biz şimdilik bu uograda wersiyonuyla idare ediyoruz...
kardeş şu an acele edemiyor telefonu gazi olmuş şu aralar...servisten alır almaz sybian7 çalışmalarına devam.......

radovex

Üye
durun
ben de de va r 0cu77 bana yapmıştı alın... buydu heralde

radovex

Üye

link bu işt

bodrumlu

Üye
benim telefon kapanıyo bi süre sonra acılıyo telefoncu programlancak dedi nasıl programlıya bilirim ve programı nerden bulabilirim yardım istiyorum [email protected]

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bodrumlu' Alıntı:
benim telefon kapanıyo bi süre sonra acılıyo telefoncu programlancak dedi nasıl programlıya bilirim ve programı nerden bulabilirim yardım istiyorum [email protected]
önce bi hard format çek ondan sonra tekrar görüşelim...
şu şekilde
*/#/no(açma kapama) tuşuna bas hepsine aynı anda ve tel. kapalıyken.

onbak

onbak

Üye
gardaş ben bunu yukledim arıza yaptı olmuyo deliganlılığa matik atmak yakışmıyo telefonun dili türkçe olmuyo lütfen lutfeeen değerli gardaşlarım matik ATMAYALIM

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
wolf_night' Alıntı:
valla kardeşim zoom ile aydınlatma yoktur...versiyonda

nurani 16da olurmu simbian 7 yazmışsın böyle 1 çalışma olacak mı bu arada hafta sonu bu versiyonu yükleyeceğim

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
infazcı' Alıntı:
nurani 16da olurmu simbian 7 yazmışsın böyle 1 çalışma olacak mı bu arada hafta sonu bu versiyonu yükleyeceğim
kardeş video ayarlarından pek haberim yok bazı özellikleriyle tam bir telefona dönüşebilir...

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dogan_blade' Alıntı:
gardaş ben bunu yukledim arıza yaptı olmuyo deliganlılığa matik atmak yakışmıyo telefonun dili türkçe olmuyo lütfen lutfeeen değerli gardaşlarım matik ATMAYALIM
nasıl türkçe olmuyor kardeşim gir telefonun ayarlarına oradan ayarla bunudamı bilmiyorsun...

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
1-Ben yükledim güzel ama temalar nerde telefonun neresinde?? birde mp3 türkçe olmuş ama video türkçe olsaydı süper olurdu
2-kaydediciden müzik dinlerkende ses nasıl olacak ben en son kademede dinliyorum mp3 gibi hoparlörü patlatırmı? bu arada tercihlerden zil sesini en son seviyede böyle kalsınmı? 1,2 kademe indiriyimmi??
3-sitede n4 sis tema varmı??
4-telefonu açtıktan sonra beyaz araba teması çıktı sonra kayboldu nereye gitti acaba////şimdilik sorunlar bu kadar!!!

roce

roce

Üye
1-temalar içinde deil. Sen istediğin tema dosyalarını c/system/data nın içine kopyalıyacaksın.
2-mp3 de son seste haporlö patlatma diye bsy yok sadece ses biraz yüksek o kadar. We canın nasıl istiyosa öle dinle hapörlö patlamaz merak etme.
3-Bildiğim kadarıyla .sis uzantılı temalar yüklenmiyo sx1 e.(yanlışda olabilir)
4-Telefona restart attık sona gelir.

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
sis tema yükleniyor mp3 de son seviyede hoparlörü patlatır ama ben onu demek istemedimki kaydedici demek istedim yazdıklarımı iyi oku!!!!

roce

roce

Üye
infazcı' Alıntı:
sis tema yükleniyor mp3 de son seviyede hoparlörü patlatır ama ben onu demek istemedimki kaydedici demek istedim yazdıklarımı iyi oku!!!!
İyi okuyorum zaten. Ordaki sorun:
2-kaydediciden müzik dinlerkende ses nasıl olacak ben en son kademede dinliyorum mp3 gibi hoparlörü patlatırmı?
Bende senin soruna cwp olarak mp3 te hoparlörü patlatma diye bi durum söz konusu deil dedim. Mp3 te bsy olmazsa kaydedicide hiçbsy olmaz...

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
ama cmert yada öcü yada diğer proflar öyle demiyorlar

roce

roce

Üye
infazcı' Alıntı:
ama cmert yada öcü yada diğer proflar öyle demiyorlar
Onların dediklerini sen dikkatli oku. Zarar werebilir diyorlar patlatır deil...

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
ama yinede ne olur ne olamaz
ben yine onlara sorarım ok

roce

roce

Üye
Kendi güzel keyfiniz bilir...

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
arkadaşlar bu n-gage modu ne işe yarıyor!! ve n-gege ile sınırsız video nasıl çekeceğim????? yardım edermisiniz

bu arada mmc kartsız telefon ekranında tema yada ekran koruyucu gibi beyaz bir araba resmi vardı mmc kartı takınca yok oldu ekranda bembeyaz nereye gitti nasıl geri gelir vs vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt