BOZKURT
Emekli Yönetici
kardeş pazartesi günü konuştum çalışmaları devam ediyor memleketine gitmeden halletmeye çalışacakmış...onuer007' Alıntı:biz 16 yı cok beklerız
kardeş pazartesi günü konuştum çalışmaları devam ediyor memleketine gitmeden halletmeye çalışacakmış...onuer007' Alıntı:biz 16 yı cok beklerız
Abi aman fazla aceleye gelmesin. Geç olsun ama sağlıklı olsun. Bu daha önemli. Biz şimdilik bu uograda wersiyonuyla idare ediyoruz...wolf_night' Alıntı:kardeş pazartesi günü konuştum çalışmaları devam ediyor memleketine gitmeden halletmeye çalışacakmış...
kardeş şu an acele edemiyor telefonu gazi olmuş şu aralar...servisten alır almaz sybian7 çalışmalarına devam.......roce' Alıntı:Abi aman fazla aceleye gelmesin. Geç olsun ama sağlıklı olsun. Bu daha önemli. Biz şimdilik bu uograda wersiyonuyla idare ediyoruz...
önce bi hard format çek ondan sonra tekrar görüşelim...bodrumlu' Alıntı:benim telefon kapanıyo bi süre sonra acılıyo telefoncu programlancak dedi nasıl programlıya bilirim ve programı nerden bulabilirim yardım istiyorum [email protected]
wolf_night' Alıntı:valla kardeşim zoom ile aydınlatma yoktur...versiyonda
kardeş video ayarlarından pek haberim yok bazı özellikleriyle tam bir telefona dönüşebilir...infazcı' Alıntı:nurani 16da olurmu simbian 7 yazmışsın böyle 1 çalışma olacak mı bu arada hafta sonu bu versiyonu yükleyeceğim
nasıl türkçe olmuyor kardeşim gir telefonun ayarlarına oradan ayarla bunudamı bilmiyorsun...dogan_blade' Alıntı:gardaş ben bunu yukledim arıza yaptı olmuyo deliganlılığa matik atmak yakışmıyo telefonun dili türkçe olmuyo lütfen lutfeeen değerli gardaşlarım matik ATMAYALIM
İyi okuyorum zaten. Ordaki sorun:infazcı' Alıntı:sis tema yükleniyor mp3 de son seviyede hoparlörü patlatır ama ben onu demek istemedimki kaydedici demek istedim yazdıklarımı iyi oku!!!!
Onların dediklerini sen dikkatli oku. Zarar werebilir diyorlar patlatır deil...infazcı' Alıntı:ama cmert yada öcü yada diğer proflar öyle demiyorlar