SX1-NuraniV4-upragade version Çıktı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ocu77

ocu77

Üye
wolf_night' Alıntı:
kardeş patchla ne işin var senin sennurani v4 ü yükle yapmak istediğin herşeyi bununla yapabilirsin...
+1 :good:

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ocu77 sen v4 üzerine ayrı bir patch yapıyormusun_?

ocu77

ocu77

Üye
wolf_night' Alıntı:
ocu77 sen v4 üzerine ayrı bir patch yapıyormusun_?
evet yapıyorum.5 tane patch var onları fwyi yüklemeden yapılması bence iyi olur..Yeri gelmişken onlarıda söyleyeyim isteyen arkadaşlar olur belki.1.uninstall dosyalarını c den e ye alma patchi (4 mb lık c sürücüsünü birde yüklediğimiz proların uninstall dosyaları ile şişirmeyelim) 2.formattan sonra tarih saat ayarlarını koruyan patch 3.tuşlar kilitli msjını kaldıran patch 4.gereksiz msjları kaldıran patch (şarja takınca şarj oluyor msjı gibi) 5.kapama +tuşları kilitleye basınca restart yaptıran patch..isteyen olursa bu 5 patchi tek bi sxp dosyası haline getirip link verebilirim..

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eyvallah kardeş verdiğin bilgile sx1cilere baya yardımcı olacak cinsten...

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
beklemedeyiz kardeşler

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ocu77 istersen bu konu altında verebilirsin linklerini...

roce

roce

Üye
Ewet burdan werirsen hepimiz faydalanmış oluruz...

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
wolf_night' Alıntı:
yok kardeş zaten fw 16 yoktur...
:megafon: nurani çıksada bir şey fak etmez sözde 2 senedir çıkacak
video sorunlarına el atsa o zaman düşünürüz
tam olarak video çekimlerinde netlik,ışık,zoom,sınırsız(hafızanın yettiği kadar) konularına el atsa çok çok makbüle geçer bizde böyle bir şey bekliyoruz:good:

Treable

Treable

Üye
radovex' Alıntı:
ses olayında sana diyolar ki hani hoparlörden müzik falan dinliyosun ya..

işte bu upradeyi yaptıktan sonra sesi sonuna kadar açma çok yüksek ses vereceğinden hoparlör büyük hasar görebilir ... anladın mı??

anladım tşkler :)

roce

roce

Üye
ocu77 hala bekliyoruz...

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
infazcı' Alıntı:
:megafon: nurani çıksada bir şey fak etmez sözde 2 senedir çıkacak
video sorunlarına el atsa o zaman düşünürüz
tam olarak video çekimlerinde netlik,ışık,zoom,sınırsız(hafızanın yettiği kadar) konularına el atsa çok çok makbüle geçer bizde böyle bir şey bekliyoruz:good:
infazcı kardeş sen nurani v4 uprage'i yüklediğin zaman sınırsız video kaydı yapabilirsin...

turgay89

turgay89

Üye
arkadaslar ben de yukledim en sonunda.. roce sagolsun cok yardımcı oldu.. temalarda biraz sorun var ama halledicem insallah. onun dısında superr:good:

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
turgay89' Alıntı:
arkadaslar ben de yukledim en sonunda.. roce sagolsun cok yardımcı oldu.. temalarda biraz sorun var ama halledicem insallah. onun dısında superr:good:
temalarda ne tür bir sorun yaşadın...

turgay89

turgay89

Üye
temanın dosyalarını c/system/data nın icine kopyalıyorum. sonra telefonu kapatıp actıktan sonra saatin bulundugu ust kısmın arkaplanı degisiyo ama alt taraf eski halinde.. ilk temayı yaptıgımda normal oldu ama sonrakilerde boyle bir sorun cıktı anlamadım gitti yaw..

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
turgay89' Alıntı:
temanın dosyalarını c/system/data nın icine kopyalıyorum. sonra telefonu kapatıp actıktan sonra saatin bulundugu ust kısmın arkaplanı degisiyo ama alt taraf eski halinde.. ilk temayı yaptıgımda normal oldu ama sonrakilerde boyle bir sorun cıktı anlamadım gitti yaw..
kerdeş önce telefonun ayarlar bölümünden kontrol paletini blue sky seç seçili olsa bile sen yinede seç daha sonra temayı c ye at telefonu resetle...birde böle dene

turgay89

turgay89

Üye
tamam usta soyledigini yapınca oldu.. cok tesekkur ederim..

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
önemli değil kardeşim her zaman sx1 için buradayız...

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
wolf_night' Alıntı:
infazcı kardeş sen nurani v4 uprage'i yüklediğin zaman sınırsız video kaydı yapabilirsin...

kanka gerçekten dakikalarca,saatlerce çekim yapabiliyoruz??
:megafon: zoomla,ışık eklemesi varmı onlarda çok önemli nurani 16 çıkana kadar bayağı 1 oyalar tabi 16 yada 17 çıkarsa ok kanka

onuer007

onuer007

Üye
biz 16 yı cok beklerız

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
infazcı' Alıntı:
kanka gerçekten dakakalarca,saatlerce çekim yapabiliyoruz
:megafon: zoomla,ışık eklemesi varmı onlarda çok önemli nurani 16 çıkana kadar bayağı 1 oyalar tabi 16 yada 17 çıkarsa ok kanka
valla kardeşim zoom ile aydınlatma yoktur...versiyonda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt