Sx1 Msdrive Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batumalex

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 Msdrive Yardım
merhaba arkadaşlar ben bu msdriveyi yükledim ama bu proyu yükleyince maalesef msjları göremiyoruz nasıl halledicez bunu programı kaldırıp kapatıp açtıktan sonra yerine geliyo ama ben istiyorum ki hem msjlarım görünsün hemde bluetoothda hafıze kartını kullanarak msj atmak böle bi olanak varmı?

perfectlover

Üye
Olmaz mı? Öncelikle bir dosya yönetici programın olsun. (File Explorer gibi. Sitede var.)Bununla C: sürücünün içindeki system klasörüne gir. Ordaki mail klasörünü kopyala ve başka bir yere (hafıza kartında bir yere) yapıştır. Sonra msdrive programını kur. Burdan sonra Hafıza kartında system klasörünün içinde mail klasörün oluşacak. İşte sen de daha önceden hafıza kartında bir yere koyduğun orjinal mail klasörünü tekrar kopyala. Tabi burada " mail" klasörünün içine girerek kopyalama yap ve kopyaladığın herşeyi E:/System/Mail klasörünün içine yapıştır. Böylece hem eski mesajların kaybolmayacak hem de bluetooth üzerinden istediğin büyüklükte dosya transferi yapabileceksin.

batumalex

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim yarımın için çok teşekküğr ederim

perfectlover

Üye
Rica ederim. Ama konuyu açmadan önce sitede küçük bir araştırma yapsaydın, yine "Siemens" bölümünde sorununun cevabı olduğunu görecektin.

batumalex

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(perfectlover &#064; May 12 2006, 07&#58;11 PM) [post=333208]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Olmaz mı? Öncelikle bir dosya yönetici programın olsun. (File Explorer gibi. Sitede var.)Bununla C: sürücünün içindeki system klasörüne gir. Ordaki mail klasörünü kopyala ve başka bir yere (hafıza kartında bir yere) yapıştır. Sonra msdrive programını kur. Burdan sonra Hafıza kartında system klasörünün içinde mail klasörün oluşacak. İşte sen de daha önceden hafıza kartında bir yere koyduğun orjinal mail klasörünü tekrar kopyala. Tabi burada " mail" klasörünün içine girerek kopyalama yap ve kopyaladığın herşeyi E:/System/Mail klasörünün içine yapıştır. Böylece hem eski mesajların kaybolmayacak hem de bluetooth üzerinden istediğin büyüklükte dosya transferi yapabileceksin.
[/b][/quote]
abi bişi daha peki dediğin işlemi aptıktan sonra gelen msjları gelen kutusunda görebilecekmiyim

perfectlover

Üye
Görebilirsin tabiki. Aksi halde bu işlemleri yapmamızın ne anlamı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt