Sx1 Hoparlör Ses Gelmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fox_serdar

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 Hoparlör Ses Gelmiyor
arkadaşlar yeni siemens sx1 aldım ama aldıktan 1 hafta sonra hoparlörden ses gelmemeye başladı ama kulaklık takınca ses geliyo ve kulaklıkla konuşabiliyorum.sizce servis yolu gözüküyo galiba bize bide video açtığımda real one da oynatırken donarak gösteriyo ama pv playerda açtığımda donma yok ve gayet güsel aynatıyo sizce neden olabilir...?

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
kardeş senin hoparlörler gümlemiş benim sx1 gibi sen en kısa zamanda servise götür zaten yapacağın baş birşey yok

fox_serdar

Üye
    Konu Sahibi
gönderdim ama nafile sıvı hasar tespiti koyup garanti dışı die göndermişler bunların hepsi şerefsiz.bide 180 ytl masraf çıkartmış yaw bunlar servislikden ne anlar yaw....

koray3321

Üye
güzel kardeşim hoparlörü git normal bi cep telciye taktır 20 ytlden fazla olmaz eger nurani yüklüyse sesi çok açık tutma yine patlar eger fw12 varsa onu yükle patlamaz bişiiii

chuancey

chuancey

Üye
abi benim hoparlörde de sorun var arayıp sordum 30 ytl yi geçmez diyolar bakırköy başarı

fox_serdar

Üye
    Konu Sahibi
wala saolun da bende yüklü olan 12.2_15 15_0001 bu war hatta geçenlerde bu sayfadan nuraniinsetup dosyalarını indirdim ama hata verdi programda bişi war yükleyemedim yoksa bende tema yüklemek istiyorum ...hoparlör fiyat konusu sizin dediğiniz kadar war doğrudur ama servisin bana sıvı tespiti yaptığına sinirliyim oksit tutmuş deseler mantıklı gelir ama sudan hoparlör patlamaz ben elektronikçiyim bana anlatmalarını kızdım sadece..

Shadowman07

Shadowman07

Üye
bizim arkadaşın telindede olmuştu patlamıştır. gönder garantiyle değişsinler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt