Swype v2.1.1332

KELGER

Üye
Kardeş merhaba bayadır klavye ile uğraşmıyorsun.sana bir öneride bulunacağım.
Sen klavye konusunda biraz tecrübelisin.
Hani şu swyklavpe klavye varya onun içine yani o programı kuracağız ama içindeki klavye yi iphone yada ipod klavye stilleri varya o yu sürükleyin ö u yu sürükleyince ü olan.işte onları montajlama imkanın varmı.

Bunu istememin sebe ise swype programı güzel isternormal tuşlara ister buna geçiyoruz vede internernette adres yazarken daha önceden aynı har kullandığımızda diğer klavye hemen düşüyor ve 2 ´3 kere basınca zor geliyor.
swype de böyle bir sorun yok o yüzden swype programı olsun ama klavye iphone ve ipod olsun dedim.
Bide youtube programında a yazıyorsun a a ile başlayan herşey geliyor klavye gidiyor.

Bu konu ile ilgilenmeni rica ediyorum

telefonu nasıl hackliyoruz yönlendirir misiniz

Konu Sahibi
[h=2] Swype v2.1.1332 eklendi.[/h]

bari74

Üye
ya bende n97 var hackli kurdum çalışıyor ama ayarlar bölümüne giremiyorum yardımcı olurmusunuz aciill nolursunuz

Nokia x6 da deneyenmi varmı ya ben bu programın dikey kalvyesini çalıştıramadım x6 da yardımcı olurmusunuz??????

beyler bende c6 var yüklenmiyo çubuk doluyo en sonda yüklenemiyor yazıyo bi defa yüklenmişti baya kullandım snra format attım tele bidaha yükleyemedim yine format attım yine yüklenmedi nasıl yükleyebilirim qt de var telde yardımcı olursanız sevinirim

Swype var gayet güzel
www.maxicep.com/symbian-v9-4-sms-mms-araclari/31-01-2011-ss-eklendi-turkce-destegiyle-beraber-guncellendi-yok-boyle-bi-program-swype-394475.html

ya kardes bn ndn ındıremıyorum olmuyor.

roni1907

Üye
çok güzel bi program olmuş elinize saglık gayet güzel calışıyor.

EkO_37

Üye
c5-03 de sorunsuz çalışdı teşşekürler

gevhern

Üye
türkçe patlamış bi el atsan

FGHT

Üye
Kullanabilecegimiz butun dilleri nereden bulabilirim ?

ya şunu upfile.mobi ye yüklermisiniz

lider63

Üye
bu program ne ise yarıo