Swiftkey Tahmin Kapatma ?

Sponsorlu Bağlantılar

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Swiftkey Tahmin Kapatma ?
Arkadaşlar uzun süreli araştırmalarım sonunda Türkçe Q klavye olarak bana en uygun Swiftkey'i seçtim ama alttaki linkteki resimde kırmızı şeritle gösterdiğim bölümdeki tahmin kısmı beni rahatsız ediyor ve sanırım kapatılmıyorda...Benim sizden isteğim kapatmayı bilen varsa bana söyleyebilirmisiniz ya da varsa aynı swiftkey tarzında (arayüz olarak) sade bir klavye önerebilirmisiniz türkçe Q klavye seçeneği olan teşekkürler :)

RESİM :

The Shadow

The Shadow

Üye
ne yazık ki tahminler kapatılmıyor zamanında ben de çok aramıştım :( profilde yazana gore s3 kullaniyosan en iyisi samsung klavye onda tahmin kapatma vardı sanırım :)

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
ne yazık ki tahminler kapatılmıyor zamanında ben de çok aramıştım :( profilde yazana gore s3 kullaniyosan en iyisi samsung klavye onda tahmin kapatma vardı sanırım :)

Samsung klavye gerçekten çok hoş ama ü,i,ş,ç,ö gibi türkçe karakterler yok ben türkçe klavye arıyorum :(

Pianist07

Pianist07

Üye
TouchPal Keyboard'u deneyebilirsin. Bir ara kullanmıştım, hatırladığım kadarıyla tahmin kapatma özelliği vardı.

-Emre

-Emre

Üye
hiç gerek yok kardeşim SwiftKey tahmin konusunda en iyisi alışırsan başka klavye kullanamazsn benim gibi :ehe

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
hiç gerek yok kardeşim SwiftKey tahmin konusunda en iyisi alışırsan başka klavye kullanamazsn benim gibi :ehe

İşte sorun orda üst kısımda çıkan tahminleri kapatmak istiyorum ya da swiftkey gibi arayüzü kullanışlık türkçe karakter bulunan klavye arıyorum.

Pianist07

Pianist07

Üye
İşte sorun orda üst kısımda çıkan tahminleri kapatmak istiyorum ya da swiftkey gibi arayüzü kullanışlık türkçe karakter bulunan klavye arıyorum.

Tekrar diyorum.

• Beğen
Tepkiler: ismuail
pinokyotr

pinokyotr

Üye
Smart keyboard kullan tam senlik

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu başka öneri :(

yunus486

yunus486

Üye
Swype keyboard var ama SwiftKey kullanıyorum bende alışınca bırakasın gelmez ilk başta bende istemiyordum ama alıştım

-Emre

-Emre

Üye

İşte diyorum bir süre sonra alışıyorsun o tahminlere kendi istedigini yazabiliyorsun asla birakamzsin o zaman :ehe alışmaya çalış mükemmel bir klavye :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Türkçe klavye diye bi tane vardı onu deneyebilirsiniz

Febris

Febris

Üye
Multiling

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Konu hortlayacak ama yine de bir şey eklemek istiyorum. Tahmin kapatma yok evet ama klavyenin verdiği tahmini kullanmak zorunda değilsiniz
Boşluk tuşu otomatik tahmin düzeltme seçeneğini kapatabilirsiniz bunu yapınca tahminleri kullanmak zorunda kalmazsınız yalnız tahminleri görürsünüz.

Üst Alt