SWAP için tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak.tolga

burak.tolga

Üye
    Konu Sahibi
SWAP için tavsiye
Galaxy wonder cm10 alpha4.1 kullanıyorum 32 gb class 10 sd cardım var swap yaparsam eğer sd cardım zarar görürmü ömründe kısalma olurmu olursa tahmini ne kadar bi etkisi olur tavsiyelerinizi bekliyorum

Samet.25

ömründe kısalma olur diye duymustum ama 1 ayda filan perte cıkacagını sanmıyorum bence gene en az 1 1.5 sene kullanırsın gibi 1 senede uzun süre bence ben yapamadım bi yapabılsem bende yapıcam

-Emre

-Emre

Üye
swap? hafıza kartıyla sdcardı değiştirme mi yoksa ram alanı oluşturma mi?

burak.tolga

burak.tolga

Üye
    Konu Sahibi
ram alanı oluşturma dan bahsetmiştim

-Emre

-Emre

Üye
ramexpander yap ben de yeni kullanmaya başladım

kilicaslan17

Üye
1 ayda class4 kartım pert oldu ve garantiye girmedi anladılar swap olduğunu.Kartım ucuz olduğu için denemiştim yoksa denemezdim.hele seninki gibi iyi bi karta hiç yapmamak lazım.telefon açık olduğu sürece her saniye dosya okuyup yazıyor.tabi ki bozulacak.zaten telefonun kendi ram i class10 karta göre ortalama 100-150 kat daha fazla hız sunuyor :) ben performansta hiç bi fark görmemiştim.onun yerine zram %18 yap.nesneleri temizleyi aktifleştir.yetmiyorsa supercharger işlemi yaparsın o zaman ram yeterli gelir.

-Emre

-Emre

Üye
kartin SanDisk class 4 hzi süper her ne kadar class4 olsa da.. Bu neyse artık oyun oynayacagimiz zaman acariz

burak.tolga

burak.tolga

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim yorumlarınız için seeder yetti swapa gerek kalmadı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt