Suya ve toza karşı dayanıklı Sony Xperia Go satışta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Suya ve toza karşı dayanıklı Sony Xperia Go satışta
Sony, geçtiğimiz ayın başında tanıtımını gerçekleştirdiği, IP67 sertifikasına sahip olan orta seviye akıllısı Xperia Go'nun satışına başladı.

İlk olarak İngiltere raflarındaki yerini alan modelin fiyatı 220 pound yani yuvarlak 275 avro olarak belirlenmiş durumda.

Android 2.3 ile gelen fakat 4.0 güncellemesini alacağı belirtilen modelin en önemli özelliği mineral camdan üretilen ekranının çizilmeye ve ıslak parmakla dokunmalara karşı dayanıklılık arz etmesi. Keza suyun içerisinde (1 metre derinliğe kadar) yarım saat süresince kalabiliyor.

Bunun haricinde tipik bir orta seviye olarak değerlendirilebilir cihaz.

Teknik özellikleri şöyle:

NovaThor U8500 yongaseti (Çift çekirdekli 1GHz işlemci+Mali 400 GPU)
512MB RAM
3.5-inç'lik (480 x 320) TFT ekran (Mobile BRAVIA motoru) (165 ppi)
111 x 60.3 x 9.8 mm; 110 gr
8GB dahili hafıza (kullanılabilir alan 4GB) + microSD (+32GB)
3G, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantıları
1305 mAh batarya

[video=youtube;PusWewZpeKQ]http://www.youtube.com/watch?v=PusWewZpeKQ&feature=player_embedded#t=0s[/video]

(Pc Labs)

NeoV

Üye
Sony'den ilk defa 165 ppi. Şaşırdım..
Küçük Galaxy SII diye biliriz buna herhalde. Orta segment için ideal bişi gibi duruyor. Bu Sony'nin sarı telefonlarına bitiyorum bu arada arkadaş.
Çok gezi yapanlar ve su altında fotoğraf çekmek için ideal.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Batarya düşük,çözünürlük der xperialara göre çok düşük,işlemci fena değil ama gpu eski. 165ppi bravia için düşük bi yanlışlık olmasın :hmmm

lolaman

lolaman

Üye
Tasarımını beğendim ben 603'e tercih ederdim ama fiyatı türkiye de artar bayağı.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Batarya düşük,çözünürlük der xperialara göre çok düşük,işlemci fena değil ama gpu eski. 165ppi bravia için düşük bi yanlışlık olmasın :hmmm

gpu eskimi bilmem ama yeterli gibi çünkü gs2'dekinin aynısı, gs3'dekinin oc'suz hali.

- - - Eklendi - - -

gpu eskimi bilmem ama yeterli gibi çünkü gs2'dekinin aynısı, gs3'dekinin oc'suz hali.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
telefon iyi hoş acaba Türkiye fiyatı kesin mi

klongs

klongs

Üye
xperia unun sd card girişli hali

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
xperia unun sd card girişli hali

Yine bir sony klasiği evir çevir yeni telefon de sat :ehe bu kadar cihazı var taş çatlasa 5 tanesi jb alır. Mehmet ben çözemedim bu sony neye uğraşıyor?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
sitesinde yeni çıkan ve çıkacak olan 12 xperia saydım.

klongs

klongs

Üye
futbol123

futbol123

Üye
işlemci fena değil gpu mu eski?Piyasa bulunan telefonlardan işlemcisi ve gpusu çok güçlü.

StunnerDead

StunnerDead

Üye
arada bi 10 dakika yıka telefon gıcır görünür :d:

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
xPaSHax

xPaSHax

Üye
kasalar hep aynı yalnız xperia modellerınde s de bole dıgerlerıde ama tutar bu cıhaz :hmmm

StunnerDead

StunnerDead

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4909354]
Aynen :D çamaşır makinasına atıp yıkarsın :d::d:
[/QUOTE]

:D.

tempestshine

tempestshine

Üye
videosunda izlemiştim.düşmeye,suya,una,toza,köpeklere karşı çok dayanıklı.bu telefonunun tasarımı da müthiş :aha:

kadikoy

kadikoy

Üye
desenize denize telefonla girecez,süper çekimler yapcaz vs vs vs

15097

15097

Üye
suya ve toza dayanıklı olması çok iyi :spr tasarımı da güzel :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt