suudi arabistandaki güvenilir cep telefonu mağazaları

Sponsorlu Bağlantılar

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
    Konu Sahibi
suudi arabistandaki güvenilir cep telefonu mağazaları
merhaba arkadaşlar
babam hacca gidecek ve ben ondan bana bir telefon almasını istedim fakat orda orjinal cep telefonları gibi birebir kopya çin malları satılıyormuş. Benim sorum şu, kopya telefon satılmayan güvenilir mağazalar var mı orda ? Gerçi tabi ki vardır ama eğer bilen varsa mağaza ismini yazarsa sevinirim. Aksi taktirde babamın alacak olduğu telefonun sahte çin malı olup olmadığını anlaması mümkün değil

şimdiden teşekkür ederim ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
çok zor bir soru gerçekten...

DaMaG3R

DaMaG3R

Üye
al haddad ve itsalat şirketleri var orada güvenilebilecek zaten çin mallarıyla orjinallerin arasında dağlar kadar fiyat farkı var ama baban oranın yabancısı olacağı için o da sorun :) en iyisi baban güvenebileceği biriyle beraber alsın telefonu

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
    Konu Sahibi
hm anladım teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

şey bir de şunu soracaktım peki bu al haddat ile itsalat adlı mağazalar nerelerde var ?

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
sana sadece sunu sölüyorum orda türk satıcılarda var onlardan alsın gecen sene n95 8gb nin sıfırı 550 ytlydi şimdi ne kdr bilmem!

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
    Konu Sahibi
oralarda zamanını daha çok ibadetle geçireceği için telefon alma işi için vaktini boşa harcasın istemiyorum. bunun için şimdiden bir araştırma yapayım istemiştim

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İnternetten bi araştır biz ne desek boş

DaMaG3R

DaMaG3R

Üye
arkadaşım sen benim dediğimi dinle internetten araştırmayla filan da uğraşma

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
    Konu Sahibi
babamı kandırmıslar sanırım o kadar da dedim o dediğin mağazaları ama gitmiş bizim üçkağıtçı türklerden almıs. Türke türkten başka dost olmaz derler ya inanmam yalan. Neymiş made in finland. Koskoca n95i kopyalamıslar da arkasına bi "made in finland" mı yazamıcaklar. hayret bişe ya adam ta burdan suudi arabistana gidiyo insanları kazıklamak için.
Allah nasıl biliyosa öle yapsın onlara

DaMaG3R

DaMaG3R

Üye
senin adına üzüldüm :(

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
    Konu Sahibi
bende üzüldüm :) yine de tşkler yardımlarınız için

Üst Alt