• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Survivorda çalan bir şarkı izleyen ve bilen varsa LÜTFEEN!!

Sponsorlu Bağlantılar

lazzi

Üye
Sean Paul ft Shaggy - sexy lady

--------------- Ekleme ---------------

bu arada premium yerine bi tesekkürün yeter

Allah razı olsun tuttuğun altın olsun süpersin sen çok teşekkürler premiumlar sana feda olsun...pm ine atıyorum şimdi.

ya atamadım maalesef şöyle bi uyarı çıktı.

Üzgünüz, Maalesef yeni üyelere veya forumda hiç aktiflik göstermemiş üyelere, özel mesaj (pm) gönderme yetkisi veremiyoruz. Bunun nedeni, bazı şahısların sadece reklam yapma amaçlı sitemize üye olarak kirlilik yaratması ve dolayısı ile yönetimi meşgul etmesidir.

Henüz PM sistemini kullanmanız için çok erken olduğunu düşünüyoruz, amacınız yukarıda söylediğimiz husus olmasa da, lütfen sitede aktiflik sağlayınca tekrar deneyiniz.

Amacınız sadece yardım istemek ise, lütfen forumlarda ilgili bölümlerde yardım isteyiniz.

Şu an için sadece, Sitedeki yöneticilere PM Gönderebilirsiniz ..

İyi Günler.

nasıl ulaştırıyım sana premiumu söz vermişim bi kere...:)

roxy28

roxy28

Üye
helal :=)

yyeenneerr

yyeenneerr

Üye
varlığın ve teşekkürün yeter :D

hailey

Üye
arkadaşlar bu vidyoda 4:09. dakikada bir şarkı çalıyo bu konuda yardımcı olurmusunuz? Survivor > 24.08.2010 > Parça : 6

hailey

Üye
çok teşekkürler.

berrae

Üye
Merhabalar... Bu linkte Ertan-Merve düellosunun 3.08. saniyesinden itibaren çalan parçayı bir türlü bulamadım. Bir bilen varsa benimle paylaşması durumunda çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler...

bluefatih

Üye
arkadaşlar tüm şarkıları nereden bulabiliriz

berrae

Üye
Tekrardan merhaba herkese. Uzun uğraşlarım sonucunda parçayı buldum. Immediate Music - The Brave Shall Rise parçanın ismi. Survivor'da Immediate Music'ten birçok parça kullanılmış arkadaşlar, bir diğeri de Reluctant Warrior. Bu müzikler genelde Merve'nin kazandığı oyunlardan sonra kullanılıyor, bilginize.

gunes0

Üye
Ya survivor ın 16 ağustos bölümünde aydın ile ihsan adada kalırken bi şarkı çalıyo.şarkının başında dolunay çıkıyo o şarkıyı bilen ya da bulan varsa yazabilir mi acaba ?

Arkadaslar survivorda ertan merve oğuzhan ın ödule gıttığı yürüyen diskotek te calan yabancı müziğin adı ne eski bi şarkıydı ama bulamıyorum bilen varsa cevap versin lütfen:):ehe

daddy yankee-gasolina

bu linke girdikten sonra sağ tarafta kısımlar var 6.kısımda 02:09-03:58 dakikaları arasında çalan bir şarkı var ihsan ve aydın adada balık pişiriyolar falan işte o şarkıyı bilen ya da bulan varsa yazabilir mi? LÜTFEN KAÇ AYDIR BU ŞARKIYI ARIYORUMMM!!

gunes0

Üye
Buldum şarkıyı Coldplay-Clocks...Tek kelimeyle PERFECT!

pbxx4

Üye
İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR SURVİVOR 30 NİSAN DA ÇALAN BİR ŞARKI VAR YILLARDIR ARIYORUM AMA BULAMIYORUM. BİLEN VARSA LÜTFEN ŞARKININ ADINI PAYLAŞSIN KUŞ UÇARKEN LATİN SANIRIM BİR ŞARKI ÇALIYORDU ONU ARIYORUM. YARDIMMMM...
BURADA BULABİLİRSİNİZ ŞARKIYI

kap_x88

Üye
merhaba sorvivor ünlüler - gönüllüler yarışmasında bir şarkı duydum. ismini ve sözlerini bilmiyorum. ooooo na na na naaaaa na na na na na na na na carnaval diyordu arada sanırım. Lütfen yardımcı olursanız cok mutlu olurum. uzun zamandır arıyorum şimdiden teşekkürler :oke:

siddetbey

Üye
bu linkteki şarkıyı bulabilirseniz çok sevinecem

----------Eklendi @ 06:26:12 ---------- Yazıldı @ 06:24:30 ----------

merhaba sorvivor ünlüler - gönüllüler yarışmasında bir şarkı duydum. ismini ve sözlerini bilmiyorum. ooooo na na na naaaaa na na na na na na na na carnaval diyordu arada sanırım. Lütfen yardımcı olursanız cok mutlu olurum. uzun zamandır arıyorum şimdiden teşekkürler :oke:

baq bu deme

siddetbey

Üye
- Danza Kuduro ft. Lucenzo bu sarkı beaaa

otolgab

otolgab

Üye
fragmanlardaki gerilim müziklerini arıyorum

shn_shn

Üye

bu sarki bilen varmi?

lee_21

Üye
Arkadaşlar Survivordaki FON Müziklerini arıyorum elendiğinde çalan fragmanda çalan gibi eğer bulduysanız paylaşın!!!

Üst Alt