• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Survivorda çalan bir şarkı izleyen ve bilen varsa LÜTFEEN!!

Sponsorlu Bağlantılar

furkan142

furkan142

Üye
teşekkürler dostum

reallin

Üye
redforlove teşekkürler ne zamndır arıordum bulabildim sayende :)

erdiiiiii

Üye
Blu Cantrell - Hit 'em up style bu parça değil mi ya?

--------------- Ekleme ---------------

pardon dediğim parça başka bölümde dinlediğim.. sizin parçayıda arıyorum bulurum insallah.

şimdiden teşekkürler hala bulamadım o şarkıyı da...

rakadeniz

Üye
Blu Cantrell - Hit 'em up style bu parça değil mi ya?

pardon dediğim parça başka bölümde dinlediğim.. sizin parçayıda arıyorum bulurum insallah.

hayır yener kardeş bu parça değil . ama genede ilgin için teşekkürler. kimse bulamadı şu şarkıyı yahu :(

hayır yener kardeş bu parça değil . ama genede ilgin için teşekkürler. kimse bulamadı şu şarkıyı yahu :(

bak bu linkteki tıkla 12 dakka da çalmaya başlayan müzik

G3n3tiG

Üye
ya arkadaşlar bende çok arıyorum parçayı ama bulamadım sözlerinide tam bilmiyorum geçen hafta yayınlanan programda çıkmıştı
Love le love le.. love le lowe le in my life gibi birşey :hmmm

Edit: böyle şansın içine limon sıkayım.. Tam buraya yazdım ardından parçayı buldum :D

Nana: Lonely

omer karaman

Üye
arkadaslar konseyde calan jenerık muzıgı arıyorum yardım edermısınız

cicivicic

cicivicic

Üye

bak bu linkteki tıkla 12 dakka da çalmaya başlayan müzik

Biri bu sarkiyi bulsun lutfenn :(

joseph_7

Üye
arkadaşlar survivorın 24 ağustosda yayınlanan bölümünde çalan bi şarkı var hatta 4ü ateş yaktıklarında adadan gidenleri söylerlerken çalan bi şarkı .. aradım ama bulamadım lütfen yardım edin ... çok teşekkürler şimdiden .

cicivicic

cicivicic

Üye
arkadaşlar survivorın 24 ağustosda yayınlanan bölümünde çalan bi şarkı var hatta 4ü ateş yaktıklarında adadan gidenleri söylerlerken çalan bi şarkı .. aradım ama bulamadım lütfen yardım edin ... çok teşekkürler şimdiden .

Aynen biz de o sarkidan bahsediyoruz. Yanik sesli bir bayan.. off..

perluj

Üye
PUFF DADDY I'LL BE MİSSİNG YOU olacak sanırım

joseph_7

Üye
eyvallah kardeş çok sağolasın doğru şarkıı çok sağol :)

brcsn

Üye
bu video daki 5.kısım 12:22 deki şarkı ismi nedir bilen var mı :))

teyfok

Üye
survivorda güneş doğma başlıyınca bir şarkıvar ı lot o powe ı lot

osmanlikani

Üye
arkadaşlar survior da gizemin elendiği meşalesi söndüğünde ve oradan ayrılırken bi müzik çalıo hafif hint müziğine benziyor bulursanız çok sevincem

arkadaşlar survivorda gizem elendikten sonra konseyden ayrılırken bir müzik çalıo hafiften hint müziğine benziyor ismini bulursanız çok sevincem

lazzi

Üye
ya çok aradığım bir parça var arkadaşlar merve ertan ve oğuzhanın ödüle gittikleri zaman tam arabadan inerken shaggy-sexy lady şarkısının remixi çalıyordu.Ogün bu gündür o şarkıyı arıyorum.Bulana rapid premium vereceğim gerçekten:)

osmanlikani

Üye
arkadaşlar hakan elendiği hafta dokunulmazlık oyununda yenilip ağladığı zaman bi slow müzik çalıo o müziği bulursanzı çok memnun olurum

yyeenneerr

yyeenneerr

Üye
ya çok aradığım bir parça var arkadaşlar merve ertan ve oğuzhanın ödüle gittikleri zaman tam arabadan inerken shaggy-sexy lady şarkısının remixi çalıyordu.Ogün bu gündür o şarkıyı arıyorum.Bulana rapid premium vereceğim gerçekten:)

Sean Paul ft Shaggy - sexy lady

Sean Paul ft Shaggy - sexy lady

bu arada premium yerine bi tesekkürün yeter

Üst Alt