murtibay
Üye
dostum şu 2 parçayı dinle bakalım büyük ihtimal bu olması lazim
Cuando Volveras - Aventura ( bence bu )
El preso - fruko y sus tesos ( bide bunu dene olmadıysa ) umarım işine yarar
dostum senin aradığın parçada kesinlikle bu Aventura - Obsesion dinlemesi çok keyifli bi parça.selam arkadaşlar, linkteki 7.50 dk da başlıyan parçayı bilen varmı. BAyadır bu parçayı arıyorum ama bulamadım bi türlü. Son ödül yarışmasındaki yemek alırken çalan parça
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
secret garden dinle kardes buna benzer bi ton parçası var.selam arkadaşlar..başak elendiginde çalan slow bir parçayı soracaktım,acaba şarkının ismini bileniniz varmı ??
selam arkadaşlar..başak elendiginde çalan slow bir parçayı soracaktım,acaba şarkının ismini bileniniz varmı ??
yha arkadaşlar merve adada tek başına iken sahilde yürürken çalan bi parça çok hoşuma gitti eğer bilen varsa söylerse çok memnun olurum..şimdiden teşekkürler)
Arkadaşlar linkteki videoda 13:14 dk da çalan şarkıyı bulabilirseniz çok sevinirim harika bir şarkı.
Bu daha da güzel sözlerini söylemiyor ama müzik süper lütfen bu daha önemli dakika 15.55 dk Şimdiden teşekkürler !..
Arkadaşlar linkteki videoda 13:14 dk da çalan şarkıyı bulabilirseniz çok sevinirim harika bir şarkı.
Bu daha da güzel sözlerini söylemiyor ama müzik süper lütfen bu daha önemli dakika 15.55 dk Şimdiden teşekkürler !..
Merhaba, ben de kaç senedir arıyorum hatta amerikada bile dinledim ama bir türlü parçanın adını bulamadım, yardımcı olmanızı rica ederim, Bahsettiğim parca linkteki 12. dakikada geciyor. Sarkıyı bilen var midir ?
yaa hiç sorma kardeşim yav bende bu şarkıyı arıyorum tüm formlara yazdım ama cevap veren yok 12 dakkada çalan parça çok güzel dostluktan felan bahsediyor şarkıda ama sözleri çok anlamlı ve güzel. birisi yardımcı olsun help plaseeeeeeee
dostum senin aradığın parçada kesinlikle bu Aventura - Obsesion dinlemesi çok keyifli bi parça.
yaa hiç sorma kardeşim yav bende bu şarkıyı arıyorum tüm formlara yazdım ama cevap veren yok 12 dakkada çalan parça çok güzel dostluktan felan bahsediyor şarkıda ama sözleri çok anlamlı ve güzel. birisi yardımcı olsun help plaseeeeeeee
Bilene odul vericem , o noktaya geldim yani
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburda 8.57'de çalan müziği bilen varsa ismini yazabılır mı ne zamandır arıyorum bır turlu bulamadım bna yardımcı olur musnz şimdiden teşekkürler
Bilene odul vericem , o noktaya geldim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?