Yardım Sürüm yükseltme format karışık ?!?

Sponsorlu Bağlantılar

cubeyr

cubeyr

Üye
    Konu Sahibi
Sürüm yükseltme format karışık ?!?
Arkadaşlar bilgisayarımın durumu kötü tek çare format atmak ama bilgisayarcılara güvenemiyorum bütün dosyalar tamam her şeyi hazırladım.Bilgisayarımın özellikleri

şu şekilde Windows 7 ultimate yüklemek istiyorum acaba xp deki gibi ilk başta windows 7 home basic dvd si ile format atıp sonra mı windows 7 ultimate yüklemem gerekiyor yoksa direk yükleyebilir miyim yardımlarınız için şimdiden teşekkkürler.
Eğer herhangi bir hatam varsa affola.

Son düzenleme:

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
ekran kartınıda gösterseydin keşke win7 ultimate direk kurulur pc iyi oldukça win8.1 öneririm

cubeyr

cubeyr

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartınıda gösterseydin keşke win7 ultimate direk kurulur pc iyi oldukça win8.1 öneririm
win 8 arayüzüne bir türlü alışamadım onun için pek sıcak bakmıyorum. win 8 yüklersem performansta bir artış olur mu? ve win 8 nasıl yüklenir? ekran kartı içler acısı :agla2: 4 yıl önce all in one olarak almıştım değiştirilmiyor parçaları da bildiğim kadarıyla.

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
pc masaütümü laptop mu

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
açılış hızlanır 10 saniye falan olur iso dosyalarını programsız açar winrara bazen gerek duymaz benim pc eskidiğinden fazla örnek veremeyeceğimbide atması kolay link verebilirim artı metro uygulamalar insana heves veriyo değişiklik istersen başlat menüsü programları var metroya alışamazsan

• Beğen
Tepkiler: cubeyr
cubeyr

cubeyr

Üye
    Konu Sahibi
açılış hızlanır 10 saniye falan olur iso dosyalarını programsız açar winrara bazen gerek duymaz benim pc eskidiğinden fazla örnek veremeyeceğimbide atması kolay link verebilirim artı metro uygulamalar insana heves veriyo değişiklik istersen başlat menüsü programları var metroya alışamazsan
performansta fark olur mu özellikle oyunlardaki:artist: arkadaşa sordum o bana win8 yükledim fps düşüşü yaşadım aynı oyunda sakın yükleme gibisinden birşeyler söyledi şimdi arada kaldım win7 ultimate mi win 8.1 mi:tşk:

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
istediğini kur ikiside iyidir

cubeyr

cubeyr

Üye
    Konu Sahibi
Beyler hp aio bilgisayarımı cd den başlatamıyorum bios u da bana farklı geldi(xp olsa yapardım) bilen var mıdır acaba??

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Beyler hp aio bilgisayarımı cd den başlatamıyorum bios u da bana farklı geldi(xp olsa yapardım) bilen var mıdır acaba??
Hallederiz bilgisayarın modelini söylebios ekranında boot sekmesine gel ilkini cd yap işteboot device priority içinde

• Beğen
Tepkiler: cubeyr
cubeyr

cubeyr

Üye
    Konu Sahibi
Hallederiz bilgisayarın modelini söylebios ekranında boot sekmesine gel ilkini cd yap işteboot device priority içinde
hpnin sitesinden buldum hallettim saolun bu arada windows 8.1 yükledim ama etkinleştiremiyorum nasıl yapabilirim ?:tşk:

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
hpnin sitesinden buldum hallettim saolun bu arada windows 8.1 yükledim ama etkinleştiremiyorum nasıl yapabilirim ?:tşk:
cd ye filanda gerek yoktu aslında direk isoyu sanal cd yapıp açacaktın format başlayacaktı bir tek xp de usb veya cd mecbur

Üst Alt