Sürücü Güncellemesi Sonrası Sorun Lütfen Yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Sürücü Güncellemesi Sonrası Sorun Lütfen Yardım?
Arkadaşlar bugün Windows 8 64 bit yükledim.Sürücülerin çoğunu zaten kendi yükledi.ekran kartının(nvidia değil intel hd graphics 3000) sürücüsünü de yüklemişti ancak intelin ekran ayarları yapan uygulaması var ya o silinmişti daha doğrusu yerel dik c de var ama oradan açılmıyor ve Windows bildirim menüsünde görünmüyordu. ben de recovery management dan sürücüyü tekrar yükledim yeniden başlattım uygulama geldi sorun yok.ama sonra sürücünün yeni sürümü olduğunu gördüm güncelleşttirdim yine uygulama gitti.(aslında c nin içinde var başlangıç uygulamaları arasında etkin, bildirim menüsü ayarlarından simge ve bildirimleri göster dedim) sorunsuz çalışıyor. ve ayrılmış video belleği sıfır oldu paylaşılan sistem belleği 1717 oldu ne yapmam gerek uygulamayı çalıştırmak için(çünkü o ekran uygulamasından ekran ayarı yapıyordum)lütfen yardımm

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Ekran kartinin surucusunu kaldir, ccleaner yada benzeri bir programla registry temizligi yap. Sonra guncel driveri kur. Buna benzer yasadigim problemi bu sekilde cozebilmistim:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt