sürekli lira gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

tutkum_0101

Üye
    Konu Sahibi
sürekli lira gidiyor
merhaba arkadaşlar galaxy s2 kullanıyorum fakat paket veri kullanımını açtığımda sürekli lira gidiyor. türkcell facebook paketim var ama kullanamıyorum bu nedenle. ne yapabilirim?

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Dostum hesaplardan arka plan verisi seçeceneğini devre dışı bırak

ama markete girerken devreye alman lazım sonra tekrar devreden çıkartırsın

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
hiç bi faydası olmaz ben bu konu yla alakalı bir konu açmıştım bak istersen

tutkum_0101

Üye
    Konu Sahibi
konuda yazanları yaptım fakat market ve bazı uygulamalr hala açık kalıyor ve param gidiyor. ben internetimi kullanmak istiyorum facebook paketim var.

Peocawe

Peocawe

Üye
Bende wi-fi var yani dışarıda girsem girsem günde 10dk felan giriyorum. Bu 10 dakika içinde en fazla 1-2mb gidiyor sadece gerektiğinde 3g veriyi açıyorum yani bana 100mb bile aylık çok rahat gidiyor. Gereksiz açık bırakıyorsunuz tahminimce. Ya da market ayarlarından sadece wifi yi işaretleyin belki bir faydası olur otomatik güncellemelere karşı.

tutkum_0101

Üye
    Konu Sahibi
Mecburen data paket alicam oyleyse cozum yok buna :(

mancukya

Üye
cözüm Markette sadece wifi güncelleme secili olucak, widget tarzi sürekli rss, hava durumu vs vs gibi dalgalarin ayarlarinda oto update kapatilacak, veri agini kaldirin.
Birde bir zahmet Turkcellden vazgecin

tahsin50

tahsin50

Üye
cözüm Markette sadece wifi güncelleme secili olucak, widget tarzi sürekli rss, hava durumu vs vs gibi dalgalarin ayarlarinda oto update kapatilacak, veri agini kaldirin.

son cümlene katılıyorum:)

tutkum_0101

Üye
    Konu Sahibi
Mecburen turkcell:(

cyber_fire

cyber_fire

Üye
ßende de Turkcell T10 var ama Hattım Avea Bende de aynısını yapıyor ama ben wi-fi den girdiğim için onu hiç açmıyorumm :D

tutkum_0101

Üye
    Konu Sahibi
ama wi fi bulamadığım yerler var :(

tahsn85

Üye
Markette sadece wifi güncelleme ayarını nerden yapıyoruz?

Üst Alt