Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sürekli lira gidiyor
Sponsorlu Bağlantılar
tutkum_0101
Üye
Konu Sahibi
sürekli lira gidiyor
merhaba arkadaşlar galaxy s2 kullanıyorum fakat paket veri kullanımını açtığımda sürekli lira gidiyor. türkcell facebook paketim var ama kullanamıyorum bu nedenle. ne yapabilirim?
Sertug1991
Üye
Dostum hesaplardan arka plan verisi seçeceneğini devre dışı bırak
ama markete girerken devreye alman lazım sonra tekrar devreden çıkartırsın
DYNAMIXX
Üye
hiç bi faydası olmaz ben bu konu yla alakalı bir konu açmıştım bak istersen
tutkum_0101
Üye
Konu Sahibi
konuda yazanları yaptım fakat market ve bazı uygulamalr hala açık kalıyor ve param gidiyor. ben internetimi kullanmak istiyorum facebook paketim var.
Peocawe
Üye
Bende wi-fi var yani dışarıda girsem girsem günde 10dk felan giriyorum. Bu 10 dakika içinde en fazla 1-2mb gidiyor sadece gerektiğinde 3g veriyi açıyorum yani bana 100mb bile aylık çok rahat gidiyor. Gereksiz açık bırakıyorsunuz tahminimce. Ya da market ayarlarından sadece wifi yi işaretleyin belki bir faydası olur otomatik güncellemelere karşı.
tutkum_0101
Üye
Konu Sahibi
Mecburen data paket alicam oyleyse cozum yok buna
mancukya
Üye
cözüm Markette sadece wifi güncelleme secili olucak, widget tarzi sürekli rss, hava durumu vs vs gibi dalgalarin ayarlarinda oto update kapatilacak, veri agini kaldirin.
Birde bir zahmet Turkcellden vazgecin
cözüm Markette sadece wifi güncelleme secili olucak, widget tarzi sürekli rss, hava durumu vs vs gibi dalgalarin ayarlarinda oto update kapatilacak, veri agini kaldirin.