melgklay1
Üye
Sürekli güncellenecek oyun paylaşımı! Direk link.
Arkadaşlar resim falan yok, yorumda yok. Bunlar benim bulup buluşturduğum, yüklediğim, oynadığım yada sildiğim oyunlar. Küçük olanlar var, büyük olanlar var, sd dosyasıyla beraber olanlar var, sadece apk olanlar var, yeni var eski var, iyisi var kötüsü var vs vs vs...
Benim drive diskim olduğu için arıza olursa söylersiniz değiştiririm. Sürekli güncellenir. Şöyle ki; yeni bi oyun bulurum çalışan ve kaliteli bi versiyonunu atarım buraya. Burası kendim için bir depo niteliğinde ama sizde istifade edin istedim..
İyi eğlenceler.
Not: Samsung Galaxy S2'de denenmiştir. Reklam yada para kazanma amacı olmayan bir paylaşımdır. Teşekküre bile gerek yok. İşinize yarasın yeter.
Logic tarzı oyun koleksiyonu.
Benim drive diskim olduğu için arıza olursa söylersiniz değiştiririm. Sürekli güncellenir. Şöyle ki; yeni bi oyun bulurum çalışan ve kaliteli bi versiyonunu atarım buraya. Burası kendim için bir depo niteliğinde ama sizde istifade edin istedim..
İyi eğlenceler.
Not: Samsung Galaxy S2'de denenmiştir. Reklam yada para kazanma amacı olmayan bir paylaşımdır. Teşekküre bile gerek yok. İşinize yarasın yeter.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Logic tarzı oyun koleksiyonu.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son düzenleme: