Telefon Tavsiyesi Sürekli fotoğraf çeken telefon yada hareketlere duyarlı telefon önerisi istiyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Android telefonda kamera denince akla ilk Sony'nin telefonları gelir bunu da belirteyim :)
Android telefonda kamera denince akla ilk Sony'nin telefonları gelir bunu da belirteyim :)

The Pancar

The Pancar

Üye
Cep Telefonu Fotoğrafçılığı konusuna gir bak nasıl fotolar çekmişim.
Bana garezin mi var kardeş ne bu yorumlar sürekli. Tanımadığın insanı nasıl sevmemezlik yapıyorsunuz onuda anlamıyorum.
"Amcamda var z2 Ve Youtube dan z2 Kamera kıyaslamalarını izle sonra konuş"
demiş size bende arkadaşın telefonu zaten z2 bakmasına gerek yok anlamında dedim

Darqos

Darqos

Üye
Ya beyler Biraz yanlış anladınızBenim amacım sony yi kötülemek değil Onun öğnünde daha iyi kameralı telefon olduğunu belirtmek yanlış anlamayın ben sony yi sevmiyotum anlamına grlmez :)

enes-1907

enes-1907

Üye
harekete duyarlı derken şöyle söyleyim bende iphone 6 plus var en hızlı odaklayan kamera onda var.yani hızlı hareket ettirsen bile telefonu çabuk odaklanıyor

Darqos

Darqos

Üye
Şimdiki telefonlarda Sarsıntı engelleyici var vay anasını :D

ufukdumlu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konu başka mecralara kaymış sebeb olduysam özür dilerim kötü çıkıyorumdan kastım şimdi teknede çektim bunları şaşılıkmı bilemedim bazen bir noktaya bakarken gözlerimden biri içeri kayıyor şaşı bakar yada farklı bir yere bakar gibi yada farklı bir noktaya kafamdan ayrı düz bakıyorum millet nasıl böyle bakıyorsun diyor ama ben aslında düz önümü görüyorum hani ondan dolayıdır dedim bi bastımmı deklanşöre 20 - 30 yapıştırsın kaza ile elbette bir tanesinde düzgün çıkarım diye :) ama S5 - S6 yı bir inceliyeceğim teşekkürler Görüntüye aldanmayın Kodak Z2 Su altı kamerası ile çektim lens iyi değil

Üst Alt