Telefon Tavsiyesi Sürekli fotoğraf çeken telefon yada hareketlere duyarlı telefon önerisi istiyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

ufukdumlu

Üye
    Konu Sahibi
Sürekli fotoğraf çeken telefon yada hareketlere duyarlı telefon önerisi istiyorum..
Slm arkadaşlar fotoğraflarda çok kötü çıkıyorum ve bu yüzden harekete duyarlı yani çok kare ne bilim 10 - 30 saniye sürekli fotoğraf çekebilecek bir telefon varmı internette nasıl taratıcağımıda bilemedim yardımcı olursanız sevinirim

askımm

Üye
Camera konusunda lg3 lazer optik die bse var on numara :)

• Beğen
Tepkiler: Darqos
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@Aybin.Kilic Nokia cephesi kamera konusunda baya bir iyi düşünürsen bak derim. Android istersen belki kötü bir ornek ama S5 çok hızlı odakliyor. Xperia larında iyi çektiğini duymuştum.

• Beğen
Tepkiler: Darqos ve ByEmre221

cagajosef

Üye
Android program var 1 saniyede 30 fotograf cekebilen

ufukdumlu

Üye
    Konu Sahibi
cevapar için teşekkürler telefon kotu olunca giremedim anca bilgisayar başına geçince yazabildim hani benim derdim profosyonel fotograf makinaları gibi bi çektimi 20 -30 tane ceksin ben aradan seçebileyim istiyorum kendimi anlatamam bir fotoğrafta kötü çıkan benim kadar başka bir insan olamaz

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Galaxy S5 i tavsiye ederim.
Senin dediklerinin karşılıyor ve dünyanın en hizli odaklanan telefonu secildi.

• Beğen
Tepkiler: ufukdumlu
byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen Samsung odaklamada çok iyi bence sony falan fıssss yavaş çekiyor onlar

dgnert

Üye
Kötü çıkması telefondan değil odak uzaklığından kaynaklanıyor. Firmalar daha fazla kişiyi sığdırmak için ön kameralara geniş açıyı arttırmaya çalışıyorlar. Bu da portre fotoğrafların kötü çıkmasına neden oluyor. Örnek foto atayım daha anlaşılır olması için

Fotoğraflar en geniş açıdan en dar açıya doğru sıralanmış.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
desire 500 de çoklu çekim var onuda alabilirsin (sadece kamera istiyosan)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S6 videolarını bir izle süper hızlı kamera var. Gerçekten saniyesinde acıyorlar etkiliyici...

Koradam

Üye
Kötü çıkması telefondan değil odak uzaklığından kaynaklanıyor. Firmalar daha fazla kişiyi sığdırmak için ön kameralara geniş açıyı arttırmaya çalışıyorlar. Bu da portre fotoğrafların kötü çıkmasına neden oluyor. Örnek foto atayım daha anlaşılır olması için

Fotoğraflar en geniş açıdan en dar açıya doğru sıralanmış.
Bu fotoğraf tamamen alan derinliği ile alakalı

dgnert

Üye
Bu fotoğraf tamamen alan derinliği ile alakalı

Bokehler yani flulaşma alan derinliğiyle alakalıdır. Yüzün şeklinin farklılığı odak uzunluğu yani lensin açısı ile alakalı. Alan derinliğini örnek fotoğraf ile daha iyi anlaşılabilir.

Koradam

Üye
Bokehler yani flulaşma alan derinliğiyle alakalıdır. Yüzün şeklinin farklılığı odak uzunluğu yani lensin açısı ile alakalı. Alan derinliğini örnek fotoğraf ile daha iyi anlaşılabilir.

Arkadas alan derinliginden pahsetmemis bile . Sadece kendisinin kotu çıktığını ifade etmiş telefon kamerası ile ancak yakin cekim yaptığında alan derinliği elde edersin . adamların telefona 50mm prime lens takacak hali yok bu isi ya kamera alıp yapacak ya da dijital olarak halledecek.Konuyu açan arkadaş fotoğrafta nasıl kotu çıktığını bilemiyorum fakat yeni nesil Samsung telefonlari yüzü algılayıp basıyor fondoteni detay kaybı yaşatır fakat yüzünde iz veya sivilce varsa hemen örtüyor bunu çeşitli programlarla da yapabilirsin

• Beğen
Tepkiler: ufukdumlu

dgnert

Üye
Arkadas alan derinliginden pahsetmemis bile . Sadece kendisinin kotu çıktığını ifade etmiş telefon kamerası ile ancak yakin cekim yaptığında alan derinliği elde edersin . adamların telefona 50mm prime lens takacak hali yok bu isi ya kamera alıp yapacak ya da dijital olarak halledecek.Konuyu açan arkadaş fotoğrafta nasıl kotu çıktığını bilemiyorum fakat yeni nesil Samsung telefonlari yüzü algılayıp basıyor fondoteni detay kaybı yaşatır fakat yüzünde iz veya sivilce varsa hemen örtüyor bunu çeşitli programlarla da yapabilirsin

Alan derinliğinden bahseden sadece sensin. Ben sadece geniş açının yüzde yarattığı etkiden bahsettim. Örnek fotoğraftaki fotoğraf makinesinin 24mm de iken daha yakın 200mm de iken daha uzakta olduğundan dolayı alan derinliğini düşünmene sebep olmuş olabilir. Fotoğraftaki yakınlık uzaklık meselesi sadece aynı kadrajın tutturulması içindir.

Telefondaki geniş açı ne kadar artarsa yüz hatlarının değiştiği ilk attığım fotoğrafta bariz şekilde belli oluyor. Geniş açılarda yüzün şekli daha zayıf ve basık çıkıyor. Telefona 50mm lens koyamazlar tabi ama açıyı ne kadar genişletirlerse yüz hatları o kadar düz ve basık çıkar. Bu olay özçekim yaptığında daha belirgin hal alır. Kozmetik sorunların olması fotoğrafın kötü çıkması anlamına gelmez. Yüzündeki sivilceyi gösteriyor diye telefon kamerasının suçlanması düşünülemez. Zaten konuyu açan arkadaş fotoğraf kalitesinin değil kendisinin kötü çıktığından bahsetmiş. Benim tahminim arkadaş zayıf yüzlüdür ve yüzü geniş açılarda daha da zayıf ve basık çıkıyordur. Fotoğrafını çekerken mümkün olduğu kadar telefonu uzaklaştırırsa daha iyi sonuçlar elde edebilir. Bu olay yazılım ile de halledilebilir ama kim telefonunun kamerasından fotoğraf çekip photoshopta ince ayarlar ile çalışır onu bilemem.

Darqos

Darqos

Üye
Kamerada En iyi telefon Nokia Lumia 1020 Lensi süper ve 41mp Lg g3 Te de Süper güzel lens var Ve lazer outo focus ile daha çok süper HTC one m8 de güzel çekiyor Samsung hikaye Sony de bir 20.7 mp Çıkarmış ama lens çöp kötü çekiyor Sony Samsung hikaye yani alıcaksan lg,lumia, ve Htc :oke:

0MG90

0MG90

Üye
Xperia'ya kötü diyen hangi telefonunu kullanmış acaba? Bilmeden yorum atmak ne kadar kolay.

Darqos

Darqos

Üye
byAndroid

byAndroid

Üye
Ben elime s5 te aldım z3 te m8 de kalite olarak s5 en iyisi geldi m8 de çok iyiydi sony o kadar kamera koyuyor ama kamera yazilimi kötü. Hızlı çekimde de s5 ve m8 aşırı hızlı z3 yetişemiyor odaklayana kadar diğerleri çekmiş oluyor

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye
Arkadasın telefonu z2 :)
Cep Telefonu Fotoğrafçılığı konusuna gir bak nasıl fotolar çekmişim.
Bana garezin mi var kardeş ne bu yorumlar sürekli. Tanımadığın insanı nasıl sevmemezlik yapıyorsunuz onuda anlamıyorum.

Üst Alt