sürekli 3g bağlantı ayarı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yedcor

Üye
    Konu Sahibi
sürekli 3g bağlantı ayarı
arkadaşlar 2.2 olan samsung i550 telefonumu modem olarak kullanıyorum. evde 3g bağlantı biraz zayıf olunca otomatik olarak 2g ye geçiyor ve internet aşırı yavaşlıyor. sürekli 3g bağlantılarını tercih ettirebileceğim bir ayar, log vs. bir şey var mı? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

emreyavuztr

Üye
arkadaşlar 2.2 olan samsung i550 telefonumu modem olarak kullanıyorum. evde 3g bağlantı biraz zayıf olunca otomatik olarak 2g ye geçiyor ve internet aşırı yavaşlıyor. sürekli 3g bağlantılarını tercih ettirebileceğim bir ayar, log vs. bir şey var mı? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Nokia 7230 ile sürekli 3G bağlantı için izlenmesi gereken adımlar:
Menü-->Ayarlar-->Telefon-->Şebeke modu-->UMTS

Eğer Çift Mod derseniz EDGE ya da 3G yi de kullanabilir. UMTS yaparsanız sürekli 3G de kalır ama böyleyken daha fazla şarz harcadığını ve 3G nin heryerde çekmeyeceğini unutmamakta yarar var :oke:

----------Eklendi @ 22:04:21 ---------- Yazıldı @ 21:52:06 ----------

Nokia 7230 ile sürekli 3G bağlantı için izlenmesi gereken adımlar:
Menü-->Ayarlar-->Telefon-->Şebeke modu-->UMTS

Eğer Çift Mod derseniz EDGE ya da 3G yi de kullanabilir. UMTS yaparsanız sürekli 3G de kalır ama böyleyken daha fazla şarz harcadığını ve 3G nin heryerde çekmeyeceğini unutmamakta yarar var :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt