SuperSU

Sponsorlu Bağlantılar

makkaveli

makkaveli

Üye
    Konu Sahibi
SuperSU
Cihazıma CF-Auto Rootla rootladım. Root izni verebiliyorum. Ancak SuperSU uygulamasını açamıyorum. Su kod güncelleme gerekiyor diyor. Normal güncelleme yapıyorum. Güncelleme başarısız oldu. Yeniden başlatıp tekrar deneyin diyor. Format attım, resetledim. Hala aynı. SuperSU sürümü 2.04. Bir türlü çözemedim sorunu. Her türlü root isteyen programa izin verebliyorum, o konuda sıkıntım yok. SuperSU menüsüne girmek istiyorum. Ama su güncellemesini bir türlü yapamadım. Sürekli hata veriyor.

Son düzenleme:

Kontrol

Kontrol

Üye
Alttaki siteden supersu.zip dosyasını indir, ardından recovery ile flashla sorun çözülecektir.

Site;

• Beğen
Tepkiler: enes383 ve Bahadir_fb
makkaveli

makkaveli

Üye
    Konu Sahibi
Deneyelim bakalım. :)

Kontrol

Kontrol

Üye
Sonucu buraya yazarsın.

makkaveli

makkaveli

Üye
    Konu Sahibi
Harbiden oldu hee. Sağ ol. Bir de lucky patcherde yama felan neye göre yapılır? Google Play'e yama yaptım. Tabi ne değişti anlamadım. Neler yapılabilir lucky patcherle?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Harbiden oldu hee. Sağ ol. Bir de lucky patcherde yama felan neye göre yapılır? Google Play'e yama yaptım. Tabi ne değişti anlamadım. Neler yapılabilir lucky patcherle?
Google play yama yaptiginda lisans kontrolu yapmaz.
Luky ile reklamları engelleyebilirsin, lisans kontrolünü engelleyebilirsin, yamalı apk yapabilirsin. Sisteme uyg. Tasiyabilir ve silebilirsin.

Kontrol

Kontrol

Üye
Rica ederim. iyi çalışmalar.

makkaveli

makkaveli

Üye
    Konu Sahibi
Yamalı olunca ne oluyor mesela? Ben yırtık pırtıkla uğraşmam. Yenisini alırım. Kötüydü kabul. :D :D Lisans kontrolü kalktı mesela. Ne değişiyor? Ben Google Play'e basılı tutup yenile dedim. Sonra bir ekran çıktı. Uygula dedim. Genelde oyun içi satın alımlarda ve hafıza kartına taşımada kullanıyorum. Tabi yamaları da öğrenelim yani. :D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Yamalı olunca ne oluyor mesela? Ben yırtık pırtıkla uğraşmam. Yenisini alırım. Kötüydü kabul. :D :D Lisans kontrolü kalktı mesela. Ne değişiyor? Ben Google Play'e basılı tutup yenile dedim. Sonra bir ekran çıktı. Uygula dedim. Genelde oyun içi satın alımlarda ve hafıza kartına taşımada kullanıyorum. Tabi yamaları da öğrenelim yani. :D
Lisans kontrolünü kaldirmak : Kısaca para ödememek icin diyelim.

makkaveli

makkaveli

Üye
    Konu Sahibi
Hee. Free sürümlerde veya deneme sürümlerinde kaldırınca, süresiz oluyor sanırım?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Hee. Free sürümlerde veya deneme sürümlerinde kaldırınca, süresiz oluyor sanırım?
Hayır uygulamaların pro sürümünü kullanmak için lisans kontrolunu kaldırman gerekiyor yoksa kullanamazsın ;)

makkaveli

makkaveli

Üye
    Konu Sahibi
Hee. Ben market dışı pro uygulama indiriyorum. İlla ki yapacağım yani? :D

makkaveli

makkaveli

Üye
    Konu Sahibi
Bazı uygulamalarda yazıyor, lisans kontrolü bulundu. Onlara yapacağım demek ki... :D

enes383

Üye
recovery ile flash nasıl yapılıyor bilgi verirmisin

Alttaki siteden supersu.zip dosyasını indir, ardından recovery ile flashla sorun çözülecektir.

Site;

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
recovery ile flash nasıl yapılıyor bilgi verirmisin

Supersu dosyasını hafıza kartına at ve cihazı kapat.

1) Recovery menü nasıl açılır :
Cihazı kapatın ses açma+home+açma/kapama tuşlarına aynı anda bir süre basarak açabilirsin.

2 ) Üstteki işlemi yaptıktan sonra Geri gel "install zip from sdcard " seçin ve hafıza kartına girin supersu zip dosyasını yükleyin.

mchtkoc

Üye
hangi dosya atılacak ben indirdiğim dosyayı açtım supersu kurdum sonra direk indirdiğim dosyayı attım sd karta recovery açtım fakat açtığımda tekrar aynı oldu detaylı bir şekilde anlatirmisinizz
Telefonun rootlu
Telefonum

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
hangi dosya atılacak ben indirdiğim dosyayı açtım supersu kurdum sonra direk indirdiğim dosyayı attım sd karta recovery açtım fakat açtığımda tekrar aynı oldu detaylı bir şekilde anlatirmisinizz
Telefonun rootlu
Telefonum

Linkten zıp dosyasını indir ve recoveryden yukle.
Zıp içini açma ve başka bir şey yapma.
Sadece recoveryden yukle.

mchtkoc

Üye
Recovery e giriyorum install zip die birsey yazmıyor ama dosyaları açıp zipe basiyorum sonra azcık doluyor hata verioo sonra telefon kendiliğinden acilio

Üst Alt