Haber Superman: Nokia’nın 5MP Ön Kameralı Telefonu Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Superman: Nokia’nın 5MP Ön Kameralı Telefonu Geliyor
Microsoft’a satışı tamamlanan Nokia’dan yeni bir orta seviye Lumia geliyor.



Geçtiğimiz hafta Microsoft’a satışı tamamlanan ve Microsoft Mobile adını alan Nokia cihazlar ve servisler operasyonu Lumia Serisi w Windows Phone telefonlarına orta seviyede konumlandırılan bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Nokia’nın planları dahilinde olan ve Microsoft’a satışından sonra da Microsoft tarafından desteklenen projelere devam ediliyor. Bu projelerden biri de Superman kod adlı 5MP ön kameraya ve 4.7″ ekrana sahip yeni bir orta seviye Windows Phone 8.1 Lumia cihazı olacak gibi görünüyor.

Yıl içinde iki tane GDR güncellemesi alacak olan Windows Phone 8.1′de sorun çıkmaması halinde bu yıl içinde kullanıcılarla buluşturulması planlanan cihaz kötü ihtimalle önümüzdeki yıl başlarında piyasada olacak.

Microsoft ve Nokia’nın son günlerde popüler kültür halini alan Selfie modası nedeniyle cihazı bir an önce hazırlayıp bu yöndeki fırsatı kâra dönüştürmeyi planladıkları da iddialar arasında. Microsoft’un markalaşma konusunda herhangi bir sır vermediği cihazın yanı sıra iki adet daha Windows Phone 8.1 Lumia hazırlığı olduğu biliniyor. Bunlardan birisi de testleri devam eden Goldfinger kod adlı cihaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt