çok yüklenme, anlamasınlar![]()
Sınırsızmış zaten adamların Wifi ile bi ilgisi yok hiç kapamıyolar gece bi baktım 4 hala açık
Adamlar farkederse kota hırsızlığından dava açarlar benden söylemesi![]()
Yok yani pizzacının interneti Sınırsızdır yanisınırsız olduğunu adamlara sorarak öğrenmedin umarım
onu soracak .. Şey yok bende
Aslında oyun felan indirmedim sadece 1 oyun indirdim arada da bizim ttnet sağolsun kesiliyor ona bakıyorum 
bigün otur pizza ye orda ayıp olmasınYok yani pizzacının interneti Sınırsızdır yanionu soracak .. Şey yok bende
Aslında oyun felan indirmedim sadece 1 oyun indirdim arada da bizim ttnet sağolsun kesiliyor ona bakıyorum
![]()
bende komuşadan çalıyom telefon numaralarını şifre yapmışlar benimki sayılmaz dimiŞimdi senin IP falan benim elimde. Başka bişi demicem![]()

Şimdi senin IP falan benim elimde. Başka bişi demicem![]()

Zaten ilk taşındığımızda aşağı indim ordan yedim şifreyi ordan öğrendim zaten kızmıyorlar. Tabi gidiyorum çoğunlukla nası olsa aşağımızdabigün otur ye orda ayıp olmasın
bende komuşadan çalıyom telefon numaralarını şifre yapmışlar benimki sayılmaz dimi![]()

Arkadaşlar altımızdaki pizzacının internetini şifresini biliyorum ve bizim evden muhteşem çekiyor kaç tane oyun indirdim ve indirmeye devam edicem![]()
![]()

Milenni sana bir sey anımsatıyor mubigün otur pizza ye orda ayıp olmasın
bende komuşadan çalıyom telefon numaralarını şifre yapmışlar benimki sayılmaz dimi![]()

oyun indirmiyorumda ttnet kesildiği zaman arada acayip yavaşlıyor oradan yazıyorumHayırlı olsun, iyi sömürmeler,emek hırsızlığı forever![]()
![]()

ben böyle şeyleri anlamıyom ki bana açık konuşacaksınMilenni sana bir sey anımsatıyor mu![]()
anlamadım da anımsatmadıda 
Boşver o zamanben böyle şeyleri anlamıyom ki bana açık konuşacaksınanlamadım da anımsatmadıda
![]()

kelimeyi google kullanarak normal şekilde sondan başa ve değişik sitillerle yazdım ama cık olmadıBoşver o zaman![]()

Hayırlı olsun, iyi sömürmeler,emek hırsızlığı forever![]()
![]()