Süper q klavye>>> baidu input (ingilzce !!!)

Sponsorlu Bağlantılar

AnKaRaLi dıablo

AnKaRaLi dıablo

Üye
:tşk:

- - - Eklendi - - -

:tşk:

kacak1325

Üye
ben uygulamayi yuklerken yuklenemez uyarisi aliyorum ndn olabilir ?? Telefnm N97

uur.bocegi

uur.bocegi

Üye
arkadaşlar ben indirdim ama açınca klavye değil de ok işaretleri, kopy, past.. falan geliyor sağ tarafta sayılar falan da var onlara bastığımda desteklenmiyor diyor ve çıkıyor.. Yardım edebilirseniz sevinirim
aynı sorun bendede war arkadaşlar yardım edebilecek war mı

Jan

Jan

Üye
Teşekkürler :)

manyaq28

manyaq28

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bendede war arkadaşlar yardım edebilecek war mı

hocam bende 5800 ve N97 var ikisin de de tıkır tıkır çalışıyor. eski sürümün komple kalkmış olduğundan emin olun oyle kurun . eğer eminseniz açılınca ekranı sola kaydırın o da olmuyorsa kurarken sorduğu ayarlarında olacaktı galiba tam hatırlamıyorum (abc) seçmeniz lazım varsayılan olarak

mayadrom

Üye
linkler ölü..bir zahmet yenileseniz yada siteye upload mümkünse :kotu:

uur.bocegi

uur.bocegi

Üye
hocam bende 5800 ve N97 var ikisin de de tıkır tıkır çalışıyor. eski sürümün komple kalkmış olduğundan emin olun oyle kurun . eğer eminseniz açılınca ekranı sola kaydırın o da olmuyorsa kurarken sorduğu ayarlarında olacaktı galiba tam hatırlamıyorum (abc) seçmeniz lazım varsayılan olarak
bi deneyeyim bakalım

kaplonbaa

Üye
baidu yu bilmeyen yoktur heralde sitede de birçok sürüm mevcut ancak çince olduğundan anlamadan ayarını bozup yada çalıştıramıyorduk araştırıp ingilizce bir sürüm buldum ve klavye eklemenize de gerek yok kendi klavyesi, çok kullanışlı zaten hiçbir sorunu yok yapmanız gerekn birşey yok sadece kurun ve qwerty klavye ile keyfinize bakın
web de whatsapp da mesajda her yerde çalışır.
dokunduğunuzda klavye resmi çıkar o resime dokunduğunuzda açılır.
en kullanışlı özelliği rakan için sayı kısmına gçmeden basıp yukarı çekmeniz yeterli
ayrıca skin>port>download diyip direk farklı skin indirebilirsiniz

[/URL]
bi teşekkürü çok görmeyelim

siteye upload nasıl olduğunu bilmiyorum bi mod kardeşimiz bunu yapabilir mi.

Kardeş şu telefonun genelindeki yazı fontunu hangi program yapıyor?

uur.bocegi

uur.bocegi

Üye
arkadaşlar bunun E:'ye kurulabilen versiyonu var mı acaba ?

Amarus

Amarus

Üye
5800 da denedim ama olmuyo ''özellik desteklenmiyor'' hatası veriyor nasıl yapabilirim?

manyaq28

manyaq28

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben 4 5 cihaza kurdum dediğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım kusura bakmayın yardımcı olamıyorum .

Takipçi Satın Al

Üst Alt